Актуално В програмата

Роксана е първият участник напуснал Къртицата 2

Добави коментар

Вини Джоунс със съкрушителен рекорд в първата Битка на Къртицата 2

Вини Джоунс със съкрушителен рекорд в първата Битка на Къртицата 2

Първата Битка, първите номинации и първият елиминационен тест разпалиха нови емоции и зрелища в Къртицата 2. Бременна ли е Роксана, ще издържи ли бившата гимнастичка Екатерина самотата в Изолатора, колко интелигентен и възпитан е оперния гений Стоян Бончев и защо Борислав отклони поглед от Индира към красивата Бориса? Това са само част от въпросите, които нажежиха страстите в живо предаване в петък вечер.

Добави описание

За първата Битка на Арената, 18-те суперсили бяха разделени в три отбора, а най-неподходящата според всички участници - Екатерина, неохотно отстъпи мястото си на гост-звездата Вини Джоунс.

Футболистът-актьор, любовникът Борислав и суперохранителят Емил Каменов влязоха в решаващата роля на Разбивачи на стъклени стени и от тяхната бързина и сила зависеше финалния успех на Битката и сумата, която участниците щяха да добавят в сметката си.

Вини Джоунс със съкрушителен рекорд в първата Битка на Къртицата 2

Вини Джоунс, който започна състезанието си със среден пръст, в отговор на закачките на водещия Андрей, постави абсолютен рекорд като Разбивач и неговия отбор финишира за 3 мин. и 36 сек.

Добави описание

Въздушните препятствия, тесните тунели пълни с гадини и кутиите със змии, бяха запазени за жените в отборите, които отново се справиха блестящо с предизвикателството.

Зрелищната Битка на Арената, донесе на участниците допълнителни 9000 лв. и сега групата разполага с общо 14500 лв. срещу скромните 7000 лв. в сметката на Къртицата.

Добави описание

За пръв път снощи, участниците трябваше да представят своите номинации и подозрения за Къртицата между тях. С най-голям вот се оказа Екатерина, на която в прав текст ѝ беше заявено, че е дразнеща персона. Това я прати на елиминационен тест с номинираната от
зрителите Роскана, която поднесе най-голяма изненада за вечерта. Певицата се отказа от победата си на теста и заяви, че иска да напусне Базата веднага.

Добави описание

Дали резултатът от направения тест за бременност е истинската причина за нейното решение и слабото ѝ представяне в играта, предстои да разберем.

Днес отборите на Вини Джоунс и Илиян Киряков ще демонстрират най-доброто от футболните си умения, а кой ще грабне победата, ще разберете в понеделник вечер, точно в 20.30 ч. часа само в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Роксана , Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2