Актуално В програмата

Рибарите покоряват Резиденцията за последен път в „Игри на волята: България”

Добави коментар

Рибарите събраха сили и стъпиха на Арената с решителност победата да стане тяхна след четири тежки загуби.

Рибарите събраха сили и стъпиха на Арената с решителност победата да стане тяхна след четири тежки загуби. Отпадането на Николай през изминалата седмица мобилизира синьото племе и те се завърнаха в играта, грабвайки ключа от Резиденцията седмица преди големия финал на приключенското риалити. Жътварите, от своя страна, не можаха да се преборят с мощта на  Рибарите и се озоваха край Дивата река. 

 

Добави описание

 

„Отиваме на Арената днес амбицирани и мотивирани да дадем всичко от себе си и да бъдем безгрешни. Видели сме, че можем. Въпросът е да го направим пак“, коментира преди старта на играта Борислав от племето на Рибарите.

 

Добави описание


Баланс, екипна игра, прецизност и здрави нерви бяха необходими и на двата отбора, за да преодолеят всички препятствия към победата в Териториалната битка. Разплитане на възли, търкаляне на бурета с крака и предаване на топче с лъжица стояха между играчите и успеха. Съревнованието започна при равен старт, но Рибарите бързо успяха да се откъснат – синхронът върху буретата между Борислав, Чудомир и Милен се оказа неподражаем и те се движеха по трасето като син танк. Не толкова успешно се оказа преминаването през тази част от предизвикателството за Жътварите. Любомир, Вайс и Тодор изпитаха затруднения и падаха често, придвижвайки се значително по-бавно по трасето. Грешки при предаването на топчето не липсваха и при двете племена, но преднината, която имаха Рибарите, им позволи да излязат като победители от този героичен сблъсък. 

 

Добави описание

 

„Всеки път, когато се връщаме на реката, после имаме много тежка седмица. Силно се надявам да счупим този карък и тази седмица да не ходим на Съвет, въпреки че статистиката говори друго”, заяви Любомир след загубата в последната Териториална битка в „Игри на волята: България“.

 


Рибарите успяха да прекъснат серията от четири поредни победи на противника и да задържат своя рекорд. Въпреки развоя на битката, напрежението у играчите в двете племена расте с всеки изминал ден. През новата седмица им предстои да се изправят пред неподозирани предизвикателства, а изборът за лидер ще се окаже съдбоносен.

 

Добави описание

 

Тази вечер Капитанската битка ще бъде на живот и смърт, а зрителите за първи път ще станат свидетели на директна елиминация след нея. Кой ще бъде участникът, напуснал надпреварата на крачка от финалите в „Игри на волята: България“? Не пропускайте да разберете в 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел