Актуално Какво ще се случи...

„Революция Z” се бори срещу лъжата - сряда 23 юли от 20:00 часа по bTV Cinema

Добави коментар

Сряда 23 юли от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Ани ще бъде категорична след като разбира, че Тино я лъже.

Сряда 23 юли  от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Ани ще бъде категорична след като разбира, че Тино я лъже. Той ще направи всичко възможно, за да си извоюва нов шанс с нея,  но загнездило се веднъж, съмнението няма да даде покой на вокалистката и ще я кара да вижда нови и нови измами.

„Революция Z” се бори срещу лъжата

Цеков ще реагира с висока доза скептицизъм на новината, че Савов ще става „семеен тип”. Но по-трудният разговор на физика ще бъде с Тино. Дали синът ще даде благословията си за любовта между учителя и майка си? И как ще се справи Савов с нетипичните за него домашни задължения – ще стане ясно утре вечер в „Революция Z” по bTV Cinema.

Стратегията на Мира работи и вниманието на Боби е изцяло привлечено към нея. Смесвайки раздразнението и привличането, той ще следи всяка нейна крачка. И ще даде тежко обещание, за да спечели нейното одобрение.

Но истината не се харесва на Пешева. Яростна след разкритието на самоличността на Марио, тя ще вмени вината на Цеков.  Нервен изблик в съчетание с модерните технологии ще ѝ отнеме ревностно пазеното директорско кресло. Но тогава на бял кон ще се появи нейният принц, за да я утеши.

„Революция Z” се бори срещу лъжата

Междувременно, Маринова продължава разследването срещу Дънкан и се натъква на все повече доказателства за това, че той е измамник. Лошото е, че никой не ѝ вярва. Ще намери ли помощник или за пореден път ще изглежда параноична и луда, зрителите на bTV Cinema ще видят утре вечер в „Революция Z”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Революция Z

„Революция Z” решават бъдещето си след края на училище

Война се разгаря в 197-мо и в „Революция Z” - понеделник 19 август по bTV Cinema

Папараци следят „Революция Z”

Сватбени планове съсипват Цеков - четвъртък, 7 август от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema

Концерт и сватба във финалния епизод от трети сезон на „Революция Z”