Актуално Какво ще се случи...

„Революция Z” решават бъдещето си след края на училище

Добави коментар

19 август вторник от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Цеков ще изпусне ситуацията в 197-мо от контрол.

19 август вторник  от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema Цеков ще изпусне ситуацията в 197-мо от контрол. И то в последния и най-критичен момент за училището. Но директорът е прозорлив – той свързва инцидентите и намира общото между тях – предателят е вътрешен човек. Но дали е сред редиците на преподавателите, учителите или възпитаниците?

Невинен и несправедливо набеден ще понесе гнева на Цеков, но младежите от „Революция Z”  няма да оставят нещата така. Те ще се впуснат в разследване по казуса и ще направят всичко възможно да открият точните обстоятелства на престъплението.  

Добави описание

Филип също ще се окаже обект на издирване. И то не от кого да е, а от учени от БАН и НАСА. Решил 300-годишен математичен проблем, барабанистът ще бъде признат за гении. И не само неговото бъдеше започва да се изяснява.

Боби се замисля за кариера, а Ани и Стефото стават все по-близки. Тя споделя желанията си за това с какво иска да се занимава след училище, а той ѝ дава ценни съвети от собствения си опит от пътешествията по света.

Добави описание

Страстите се разгарят все повече в дома на Маринова. След една провалена афера, младата майка се бори ревностно за свободата си. Но Савов започва да гледа на нея по съвсем нов начин.

Каква ще бъде присъдата на Деси, зрителите ще разберат утре 19 август вторник от 20:00 часа в „Революция Z”  по bTV Cinema.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Революция Z

Война се разгаря в 197-мо и в „Революция Z” - понеделник 19 август по bTV Cinema

Папараци следят „Революция Z”

Сватбени планове съсипват Цеков - четвъртък, 7 август от 20:00 часа в „Революция Z” по bTV Cinema

Концерт и сватба във финалния епизод от трети сезон на „Революция Z”

Как се доказва любовта - сряда 30 юли в „Революция Z” по bTV Cinema