Актуално В програмата

Ревност, скандали и първи любовни трепети в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Добави коментар

Ново начало или фатален край очаква едно от семействата, не пропускайте да разберете тази вечер по NOVA

Палитра от емоции завладяват трите семейства в най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“. Ново начало или преждевременен край очаква една от двойките в революционното документално риалити, проследете в новите епизоди във вторник и сряда от 22.00 ч. по NOVA.


Василена и Никифор категорично се превърнаха в най-обсъжданата двойка в предаването. Процесът на тяхното опознаване е хладен, като интервю за работа, а причините се крият в травми от миналото. Докато Никифор се опитва да стопи ледовете помежду им, Василена се дистанцира все по-усилено, а резултатът е налице - различията им не спират да се натрупват. Вечерта преди сватбеното пътуване между двамата младоженци избухва скандал, който оставя дълбок белег в единия от тях. Ще заминат ли на сватбено пътешествие въпреки разразилата се буря в отношенията им или това ще бъде краят на брака им, не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“.

 

Добави описание


В друг паралелен свят, връзката между най-зрялата двойка в телевизионния формат -Таня и Светозар се задълбочава все повече. Двамата посрещат още едно слънчево утро и без усилие взимат поредното семейно решение. Мир и хармония царят помежду им, а емоциите, които изпитват по време на пътуването им в Йордания, са може би първите трепети на любовта. Въпреки взаимното привличане обаче, Светозар има сериозни опасения относно своята съпруга. Какви са те и ще отблъснат ли Таня?

 

Добави описание


Бурните емоции не подминават Ивана и Мерал. Вълнуващото сватбено пътешествие до Мадрид разкрива колко различни са всъщност те. Младата и енергична Ивана любознателно изследва всяко кътче от испанската столица, но как успява това да събуди първите пристъпи на ревност в Мерал?
Ще успеят ли участниците да превъзмогнат различията си заедно и кой от тях вече е влюбен, вижте в новите епизоди на втори сезон на "Женени от пръв поглед", всеки вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Женени от пръв поглед

Любов или раздяла във финала на „Женени от пръв поглед“

Зараждане на искрена любов в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“

Огън, лед и интригуваща първа брачна нощ в „Женени от пръв поглед“

Еуфория и страст завладяват участниците в „Женени от пръв поглед“