Актуално В програмата

Ресторант без кухня сбъдва най-големите страхове на шеф Манчев в „Кошмари в кухнята“

Добави коментар

Не пропускайте да видите как ще се справи живия талисман на ресторант-градина „Талисман“ – тази вечер в 21.00 ч. по NOVA

В новия епизод на „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев ще изживее наяве най-ужасния си кошмар – ресторант без кухня. Отчаян зов за помощ, изпратен от заведение,  отвежда кулинарния експерт в китното и пълно с живот село Градина тази вечер в 21.00 часа по NOVA.

 

Най-голямото село в плодородния регион, което се намира между Пловдив и Първомай, наброяващо 3 000 жители, които се радват на четири ресторанта. Най-големият от тях е ресторант-градина „Талисман“, който въпреки усилията на собственика и на персонала е изправен пред фалит.

 

Добави описание


В началото, когато ресторантът отваря врати, хората си носят столчета от вкъщи, за да намерят място в заведението, а сега не могат да запълнят и 50% от капацитета му. С месечен оборот от 900 лв., който не може да покрие дори заплатите на персонала, само истински талисман може да спаси ресторант-градина „Талисман“.

 

Добави описание


Собственикът на екзотичното заведение е Велин Конарев, известен с участието си преди години в телевизионния формат „Островът на изкушението“. Пътувал по света, младият мъж иска да внесе екзотична нотка в интериора и в менюто, в което фокусът е върху три специалитета. „Хайдушка баклава“, пиле по тайландски и пиле „Мексико“ са създадени, за да удовлетворят вкуса на местните клиенти.

 

Добави описание


Екзотичен е и самият персонал, в който има 1 барман, 1 готвачка на ръба на нервна криза и 3 самоотвержени сервитьор-готвачи. Още по-екзотични са салатите, предлагани в ресторанта. Шеф Манчев ще установи, че салатата специалитет „Талисман“ включва в себе си повече продукти, отколкото се намират в хладилника на средно-статистическо българско семейство, а специалитетите нямат нищо общо с имената си.


За първи път в кариерата си шеф Манчев ще влезе и излезе от кухнята на заведението, за да си поеме глътка въздух. Опитният ресторантьор установява, че такава в ресторанта просто липсва. Манчев ще постави критичен ултиматум - само 10 дни, за да се направи ремонт и заведението да се сдобие с кухня или ще откаже помощта си.


Ще се справи ли Велин с ремонта, а Манчев с новото меню? Защо прошутото е сирене, което расте на кокал, и може ли кростините да докарат сервитьорка до нервен срив, гледайте тази вечер в 21.00 часа по NOVA.


Не пропускайте да видите и какво ще накара шеф Манчев да се завърне в село Градина само два дни след отпътуването си от там.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“