Актуално В програмата

Разнообразни емоции и колоритни ястия в новите епизоди на „Черешката на тортата“

Добави коментар

Косьо Лунгов, Мария Маркова, Жанета Осипова, Александра Петканова и Енчо Кирязов ще ни припомнят, че без добро настроение нищо не се получава

Новата кулинарна седмица на „Черешката на тортата“ ще бъде изпълнена с артистичност, красота и много веселие - всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

 

Добави описание

 

В понеделник надпреварата започва с голяма доза смях, защото домакин е актьорът Косьо Лунгов. Кулинарията е непонятна тема за него и по време на приготовленията настъпват много комични ситуации. Зоркото родителско око в лицето на неговата майка Креми изкъсо следи ситуацията в кухнята, за да може гостите да не останат гладни. Актьорът кани участниците в своя дом, където компенсира кулинарните си умения с добро настроение и забавен завършек на вечерта.

 

Добави описание

 

Втори домакин следващата седмица е артистичната писателка Мария Маркова - Марчела. За своето меню тя избира семпла вечеря, част от блюдата на масата са две салати и пълнени чушки. Вечерта носи интересни разкрития и води до откровени разговори. Десертът, който тя поднася, изненадва гостите, а изненадата предизвиква бурен смях на трапезата.

 

Добави описание


Третата вечер с много страст и сексапил изпълва плеймейтката Жанета Осипова, която изненадва всички с кулинарните си умения. На трапезата слага две салати и две разядки, а основното е агнешко с картофи. Мястото, което е избрала за вечерята, е домът на нейния близък приятел Христо Сираков. В цялото си старание всичко да бъде перфектно, сексапилната красавица остава без настроение и пропуска да поддържа добрата атмосфера. Как ще завърши вечерята, не пропускайте ад гледате в новите епизоди на предаването.

 

Добави описание

 

В четвъртък в кухнята е много слънчево, защото готви моделът, който отскоро е в ролята на майка и съпруга Александра Петканова. Лъчезарната домакиня започва кулинарната подготовка с много хъс за първото място. Тъй като времето напредва, тя вика съпруга си Дани на помощ. Двамата приготвят типична българска вечеря – шопска салата, баница по рецепта на майка ѝ и пиле с ориз. Десертът, който Алекс поднася, е научила по време на студентските си години. В нейн стил красавицата поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер и успява да плени компанията с изненадата, която е организирала цяла седмица.

 

Добави описание

 

В петък за почетния плакет на кулинарния гуру шеф Иван Манчев ще се бори акробатът Енчо Кирязов. Какви забавления и вкусотии е подготвил той за своите гости и дали ще успее да грабне победата, гледайте в последния ден от кулинарната седмица.


Кой от веселата компания ще бъде удостоен с адмирациите на шеф Манчев, не пропускайте в новите епизоди на  „Черешката на тортата“ - всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир