В програмата

Разкрити кръвни връзки и тайни от миналото в "Откраднат живот"

0/5

Разкрити кръвни връзки и тайни от миналото в "Откраднат живот"

Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA. Новопристигналият гастроентеролог Нора Чилингирова ще се окаже в центъра на събитията като професионалист и като личност. Връзката й с доктор Ковачев няма да остане тайна за дълго, след като се тя се окаже обект на увлечението на доктор Пенев. Интересът му към доктор Чилингирова  ще започне с комична ситуация и ще продължи с медицински казус, който ще предизвика известно сътресения за главния лекар.

 

Най-голямото разкритие за Нора и дълбокото й минало ще бъдат направени от Евгения, която ще попадне на стара снимка. Кой присъства на нея и кои роднински връзки ще излязат на повърхността, зрителите ще видят в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

 

Междувременно битката за надмощие в болницата ще се превърне в ултимативен разговор между доктор Тасев, Чакъров и професор Цонев. Правилата на играта ще бъдат усложнени и от тежкото раждане на съпругата на влиятелен бизнесмен.

 

Добави описание

 

„Доктор Огнянова ще стигне до крайности в новите епизоди на „Откраднат живот“. Моята героиня е имала само няколко мъже в живота си, но свързани със сериозни и драматични истории. В новия сезон има един епизод на режисьора Яна Титова, който чакам с огромно нетърпение, в който много истини ще излязат наяве“, разказа Диана Димитрова в "Събуди се".

 

Актрисата загатна, че предстои развитие в историята на доктор Огнянова и доктор Ковачев и допълни, че следи епизодите в ефир, тъй като е самокритична и наблюдава себе си.

 

Не пропускайте „Открдаднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg