Какво ще се случи...

Раздяла с един от главните герои в новите епизоди на „Отмъщението”

0/5

Емили и Дейвид разбират истината един за друг, а Виктория претърпява инцидент - тази вечер, от 23.00 ч. по Нова
Емили и Дейвид разбират истината един за друг, а Виктория претърпява инцидент - тази вечер, от 23.00 ч. по Нова

С поредица от нови лъжи и интриги продължава хитовият сериал „Отмъщението” тази седмица, от 23.00 ч. по Нова. Мистериозните събития стават все повече и преминават границите на очакванията.

Докато търси убиеца на Конрад, Емили разбира, че баща й Дейвид Кларк я е наблюдавал тайно през всичките години. Ядосана и любопитна защо не се е издал, тази вечер тя ще му разкрие истинската си самоличност. След като разбират истината един за друг, те вече имат общи планове за отмъщение, а усилията на Виктория да ги отдалечи се оказват напразни.

Междувременно, след разследване и редица препятствия, през които преминава, Емили разкрива кой е виновен за странните нападенията над баща й. Появява се и дъщерята на нападателя - Кейт, която извършва неочаквано убийство. Един от най-противоречивите герои в сериала е прострелян смъртоносно, малко след като научава, че ще става баща. Виктория претърпява инцидент и докато е в болница Дейвид решава, че е готов да изпълни една от последните стъпки от плана си, а именно - да я убие.

Дали най-сетне планът за отмъщение на Емили ще се осъществи с помощта на баща й? Кой ще остане жив след битката на живот и смърт? Как ще се промени животът на героите след изненадващото убийство?

Отговора на всички тези въпроси ще разберем тази седмица в епизодите от финалния сезон на „Отмъщението”, всяка делнична вечер от 23.00 ч. по Нова.

Още за Отмъщението

07:30
13.07.2020
Искрите на отмъщението - сериал
07:45
13.07.2020
Отмъщението на нитроманиаците - детски спортен филм на режисьора Масанек, 2015, с Георг Зулцер, Мая Лаутербах.
10:25
13.07.2020
НАСА: Неразгадани архиви (Series 2): Отмъщението на светулките (Episode 5)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg