Актуално В програмата

Разбити мечти, задкулисни игри и тайна любовна връзка – в „Скъпи наследници"

Добави коментар

В третия епизод на драмеди сериала „Скъпи наследници“ по bTV, зрителите ще разберат причините за три разбити женски мечти - предопределение от съдбата или резултат от нечии задкулисни игри?
В третия епизод на драмеди сериала „Скъпи наследници“ по bTV, зрителите ще разберат причините за три разбити женски мечти - предопределение от съдбата или резултат от нечии задкулисни игри?
 
Милица (в ролята Койна Русева) щe си спомни как навремето е била изгонена от родния си дом „като куче“, а така жадуваните от нея пари са преминали в чужди ръце. Тежките ѝ обвинения на погребението на баща ѝ пък за малко не стават причина да отнесе няколко шамара от племенника си Васил (в ролята Антоний Аргиров).

Съветите на бай Дочо ще се окажат в основата и на житейската съдба на плахата домакиня Венета (в ролята Ивана Папазова). Трябва ли жената да живее живота на мъжа си и кога един мъж се чувства като скъсан чорап - в следващия епизод на „Скъпи наследници“, по bTV.
 
Добави описание

Въпреки че „мрази селото“, пресметливият лекар Румен (в ролята Любо Ковачев) е готов на всичко, за да получи приятелката му наследството си. Той ще стигне до крайности и ще измисли пъклен план, за да я върне обратно в Бели Вит. Ще се увенчаят ли намеренията му с успех и каква шокираща новина ще научи Катя (в ролята Даяна Ханджиева), гледайте утре, в сряда, от 18:00 часа.
 
Добави описание

„Никой не може да избяга от съдбата си“, казва баба Злата (в ролята Цветана Манева) на младата лекарка. Как бай Дочо проговаря от отвъдното на внучката си и защо отказът ѝ да се грижи за него ще разочароват мистериозната съседка?
 
Добави описание

Междувременно никой в Бели Вит не е наясно с тайната връзка между кръчмарката Снежи (в ролята Искра Донова) и вдовеца Иван (в ролята Вальо Танев). Поредната им нощна среща няма да премине само в любовни емоции и нежни масажи, но и в поставяне на ултиматум за „пълно разсекретяване“ пред селото на отношенията им.
 
Добави описание

Мистерията от завръщането на семейство Дочеви буди все по-голям интерес сред местните жители. Адвокат Перпелиева (в ролята Надя Иванова) е подложена на разпит от Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танов). Кметският намесник Цветан (в ролята Веселин Калановски) пък ще стигне по-далече в желанието си да разбере каква тайна се крие в завещанието на бай Дочо. Ще успее ли подкупът му да накара юристката да проговори? 

Бутилка с „Послания до бъдещото ми аз“ ще върнат Катя в миналото. Какъв е мъжът, за когото е искала да се омъжи, и защо отношенията ѝ с Борис (в ролята Орлин Павлов) ще предизвикат ревността на Румен, който определя красивия спортист за „голямо дърво“ - всичко това в третия епизод на „Скъпи наследници“, сряда, от 18:00 часа, по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“