Актуално Други

Ръсел Кроу като магната на Фокс Нюз в HBO GO от понеделник 1 юли

Добави коментар

Ръсел Кроу, Наоми Уотс и Сиена Милър в сериала за империята на Фокс Нюз – „Решаващият глас“

Биографичният драматичен сериал „Решаващият глас“ e с премиера на 1 юли в онлайн стрийминг платформата HBO GO.  Сюжетът в седем части е базиран на бестселъровия роман за Роджър Ейлс – основателят на Фокс Нюз. Продукцията е SHOWTIME® Limited Series с участието на Ръсел Кроу, който влиза в кожата на Ейлс, както и с Наоми Уотс, като водещата на Фокс Нюз Гретхен Карлсън; Сиена Милър, като съпругата на Ейлс;  Сет Макфарлейн, като бившия управител на компанията - Брайън Люис и Саймън Макбърни в ролята на Рупърт Мърдок.

 

;

 

„Хората не искат да  бъдат информирани, а да се чувстват информирани“ – казва Ейлс още в началото на сериала и с това поставя тона, който да очакваме от екранизацията, определяна като предисторията на ерата Тръмп. В политически ангажираната медийна сфера няма фигура, която да има по-силно въздействие, от Роджър Ейлс – създател на Фокс Нюз, превърнал канала във важно звено в политическия живот на САЩ. За да си изясним причините за възхода на модерната Републиканска партия, трябва да разберем Ейлс. „Решаващият глас“ се фокусира основно върху предишното десетилетие, в което Ейлс се превръща в лидер на партията в сянка, като засяга и важни събития от живота му - срещите и отношенията му със световни лидери, които стават причина за политическата му кариера, обвиненията за сексуални посегателства и споровете, довели до края на тържествуването на Фокс Нюз.

 

Добави описание

 

Ейлс консултира Ричард Никсън, Роналд Рейгън и Джордж Буш-старши, докато през 1996 бива назначен за изпълнителен директор на Фокс Нюз. Оттегля от поста си през юли 2016 г., след като бива обвинен в сексуален тормоз. Въпреки това същата година Ейлс става съветник в кампанията на Доналд Тръмп. Почива на 77 години от хематом на 18 май 2017 г.

 

Сценарият се основава на обширни репортажи на Габриел Шърман в неговата бестселър книга “Най-силният глас в залата”, включваща интервюта с повече от 600 души.

 

Добави описание


Първият епизод на дългоочаквания сериал е с премиера на 1 юли в в онлайн стрийминг платформата HBO GO.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Решаващият глас , HBO GO

Акцентни заглавия в HBO GO за месец януари 2022

„Хари Потър 20-годишнината - Завръщане в „Хогуортс“ в HBO GO на 1 януари

Акцентни заглавия в HBO GO за месец декември

Оливия Колман и Дейвид Тюлис в сериала Градинари в HBO GO

Първи поглед към драматичния сериал на HBO „Позлатената епоха“