Актуално В програмата

Ралица се раздели с Hell’s Kitchen България две седмици преди големия финал

Добави коментар

Ралица Ангелова беше поредният професионален готвач, който напусна Hell’s Kitchen България завинаги две седмици преди големия финал на световноизвестното кулинарно шоу.

Ралица Ангелова беше поредният професионален готвач, който напусна Hell’s Kitchen България завинаги две седмици преди големия финал на световноизвестното кулинарно шоу. След тежка вечерна резервация, в която липсата на комуникация и огромното напрежение между Ралица и Светлана, с която разделяха усилия на най-важната станция в кухнята „Месо и риба“, изиграха лоша  шега и за двете. И ако Светлана успя да запази хладнокръвие, то Ралица изпусна нервите си, допусна крясъци и абсурдно за шеф-готвач поведение. Това беше и една от основните причини шеф Виктор Ангелов да вземе необратимото решение да се раздели с нея завинаги.

 

„Рали, добър готвач си. Има много енергия в теб, но трябва да я насочваш в правилната посока, иначе ще те унищожи“ – с тези думи шеф Ангелов сложи край на участието на Ралица във втория сезон на най-горещото телевизионно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen.

Добави описание

„Участието ми в Hell’s Kitchen беще истинско изпитание за мен, но и едно невероятно изживяване. За мен, в България има само един готвач, от който исках да се уча и това е шеф Виктор Ангелов. Мечтата ми се сбъдна и аз бях негова ученичка“, споделя Ралица след напускането на шоуто.

 

За нея най-трудното в Кухнята на Ада е била изолацията от семейството, а пътят, който е изминала - тежък и дълъг, но изключително ценен, тъй като кулинарните ѝ умения са се повишили десетократно.

 

„Най-ценният урок, който научих от шеф Ангелов е, че ако наричаш себе си перфекционист трябва да си готов да понесеш критика, за да може да я превърнеш в съвършенство“, казва още Ралица.

 

Добави описание


Битката за голямата награда от 100-хиляди лева и едногодишен договор в ресторант на шеф Виктор Ангелов става все по-ожесточена, а изкачването още по-стръмно. В следващата седмица ще видим кои от професионалните готвачи ще успеят да стигнат до полуфинал, а след това и да се преборят за финалната тройка. Големият финал на Hell’s Kitchen предстои на 30 май 2019 г. от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen