Други

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров: „Отношенията ни започнаха красиво и естествено“

0/5

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров: „Отношенията ни започнаха красиво и естествено“

Актрисата от хитовия медицински сериал "Откраднат живот" - Ралица Паскалева, направи първото си гостуване с новата си половинка - волейболистът Теодор Салпаров, в ефира на "Събуди се". В интервю с Василена Гръбчева двамата споделиха за запознанството си, връзката и бъдещите си съвместни планове.

"Нашето влюбване се случи много естествено и красиво", разказа Теодор за началото на отношенията им с Ралица.

Салпаров добави, че актрисата е изключително различна от екранния персонаж на д-р Стилянова, а позитивното й отношение към живота е една от най-силните й черти. 

"Едно от първите неща, които ми харесаха в него беше, че е забавен и слънчев човек." - това пък сподели Ралица за първите си впечатления от волейболиста. „Няма да се изненадам самият Теодор да има бъдеще в киното. Понякога започва да играе етюди, с които изкрено ме изнендава“, шеговито разказа чаровната актриса, която добави, че Теодор я е придружавал и на снимачната площадка на „Откраднат живот“, а последната изненада е била огромен букет цветя, който е получила след премиера на представление.

„Макар и да сме много натоварени, опитваме се да прекарваме колкото е възможно повече време заедно. Теодор е базиран в Бургас, а това разстояние се взима изключително бързо“, сподели Ралица , допълвайки, че и двамата правят нужните за една връзка компромиси.


Какво още разказа влюбената двойка Ралица Паскалева и Теодор Салпаров за отношенията си, може да видите във видеото тук. 


Не пропускайте и новия епизод на "Откраднат живот: Чуждо тяло" този вторник от 20.00 ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот, Събуди се

20:00
26.02.2020
Откраднат живот: Системата (премиера) - сериен филм, сезон 9
20:00
27.02.2020
Откраднат живот: Системата (премиера) - сериен филм, сезон 9
08:00
29.02.2020
Събуди се - предаване

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg