Актуално В програмата

Райна Караянева и Владо Карамазов водещи на „Бинго милиони”

3 коментара

„Бинго милиони” стартира на 24 януари по bTV

В 18.30 часа на 24 януари, събота, телевизионен дебют в ефира на bTV ще направи телевизионното предаване „Бинго милиони”.

Голямата лотария на България ще се излъчва 6 дни в седмицата. В делничните дни, без сряда, от 18.00 часа двама участници ще се изправят един срещу друг в студиото в т.нар. „игра на деня”, която ще направи една „бърза” проверка на техния късмет. Дните сряда и събота са определени за тегленето на числата за големия джакпот. Общата стойност на печалбите е 34 милиона лева.

Всяка събота от 18.30 часа bTV ще излъчва и оспорваната битка в „Бинго милиони”, в която ще се изправят 4-мата победители от делничните предавания. В продължение на три кръга и 30 напрегнати минути те ще мерят сили в надпреварата за големите парични печалби, а финалистът ще има възможност да играе и специална игра. Освен да изпитат тръпката от състезанието в най-динамичната и интригуваща лотария, участниците ще се уповават на указанията и ще се забавляват с водещия Владо Карамазов и ко-водещата Райна Караянева.

Райна Караянева застава до Владо Карамазов в голямата лотария на България

25-годишната дама, която ще застане до Владо Карамазов, е световноизвестен модел, покорил подиумите на Париж, Милано, Ханджоу (Китай) и Маями. Райна е завършила Право в СУ „Св. Климент Охридски”, а в последните години съчетава модната си кариера с позицията на финансов анализатор в голяма международна компания. 

„За първи път имам възможността да застана пред камера в подобна роля. Търсила съм призванието си в много сфери, но мисля, че най-накрая намерих своето място. До голяма степен дължа това  усещане на Владо Карамазов и на целия екип, които успяха още от самото начало да ме накарат да се почувствам в ,,свои води”. За разлика от мен, всички имат богат телевизионен опит, но нито за момент не са ме подценявали, а напротив – дават ми безценни съвети и ме насърчават да се развивам в новото си амплоа. Всички знаем, че идеята, заложена в ,,Бинго милиони” е да радва хората и да сбъдва мечтите им, а  когато в основата на нещо ново е заложена добра кауза, няма как да не се получи. Затова вярвам както в успеха на продукцията, така и в това, че ще се забавляваме много занапред.” - споделя Райна по повод първите си стъпки като телевизионен водещ.   

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Райна Караянева , Владо Карамазов , Бинго милиони

„Бинго милиони” стартира само с Владо Карамазов и джакпот от 1 милион лева на 24 януари по bTV

Актьорът Владо Карамазов ще бъде водещ на „Бинго милиони”

Владо Карамазов на косъм от смъртта

Стартират кастингите за петия сезон на Survivor

Владо Карамазов: Жените ще смажат мъжете