Актуално В програмата

Радко спасява Извор с цената на живота си в последния епизод на „Столичани в повече”

Добави коментар

Във финалния епизод от 11 сезон Константин смята да се отърве от бежанците веднъж завинаги.

Във финалния епизод от 11 сезон Константин смята да се отърве от бежанците веднъж завинаги. Той възлага на Радко и Спас задачата да ги закарат до Германия. Влюбеният Радко решава, че ще остане там със Зухра. Въпреки че Рангел и Гълъбина страдат, виждайки го толкова сериозен и отговорен за първи път в живота му, му дават благословията си. 

 

Плановете се променят, когато Цеков иска от Спас и Радко да закарат буса не до Германия, а до София и да го паркират пред президентството, от където уж ще го поемат други хора. Това обърква плановете на Радко за съвместен живот с любимата му в Германия. Константин му предлага да се премести отзад в буса и да замине с останалите. Това, което си спестява е, че вътре има бомба, която ще избухне съвсем скоро.

 

Добави описание

 

За помощ към Цеков се обръща и отец Григорий. Притиснат от Гретхен да намери жилище, той предлага услугите си на бизнесмена в замяна на някоя от къщите в селото. Константин решава, че попът може да му бъде полезен и му казва да си избере къща - тази на Лютови или тази на Чеканови. Условието да се нанесе обаче е да накара едните или другите да се махнат. Григорий решава, че по-лесно ще му бъде с Йордан и Славка и двамата с Гретхен отиват на прага им. Те разбира се отказват, което води до ескалиране на истуацията.

 

Добави описание

 

По същото време, въпреки че по график вече трябва да са в София, в съседната къща са бежанците, заедно с Радко и Спас. Те са дошли да вземат Зухра и брат й, и да натоварят буса с храна и вода. В този момент се появява Цеков, а Радко разбира, че нещо не е наред. Гришата и Гретхен, Рангел и Гълъбина, Йордан и Славея, Йовка и Спас, Яна и Андрей, Зухра и останалите бежанци, всички стават свидетели как Радко заключва Константин в буса, качва се зад волана и потегля, за да отдалечи бомбата от хората. Бусът се скрива зад завоя и се взривява.

 

Добави описание

 

Ще оцелее ли Радко, каква съдбата очаква Лютови, Чеканови и отец Григорий, зрителите на bTV ще видят в последния епизод от 11 сезон на „Столичани в повече” на 2 юни от 21.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“