Актуално Търси се...

Радина Кърджилова гостува в „Търси се…”

Добави коментар

Емоционална, млада и талантлива - Радина Кърджилова гостува в „Търси се…” тази неделя от 11 часа по bTV

Новото издание на ток шоуто „Търси се…”, тази неделя от 11 часа, ще срещне зрителите на bTV със звездата от „Стъклен дом” и „Фамилията” - Радина Кърджилова. Водещите на предаването - Меги и Нели, ще успеят да повдигнат завесата към личния ѝ живот и ще я срещнат с най-близките хора в живота й.

Изключително емоционална ще бъде срещата на Радина с нейните родители - баща ѝ Христо и майка ѝ Гергана. „Най-трудният период беше нейният пубертет. Често бягаше от вкъщи, не се обаждаше и ни създаваше много грижи“, ще споделят те и ще допълнят, че винаги и във всичко стоят зад нея, а тя продължава да им липсва. „Липсва ми вкъщи да се прибере, да заспи на дивана“, признава майка ѝ Гери. Какво е тяхното отношение към нейния любим - Деян Донков, зрителите ще разберат на 27 април от 11 часа по bTV.

Вълнуваща ще бъде срещата на актрисата именно с Деян, с когото тя ще се срещне на четири очи в студиото на „Търси се…“. „ Най-много в нея ми харесва това, че е истинска, че е добър човек. Дори наскоро ми се наложи да лежа в болница и тя настоя да спи при мен в стаята, въпреки, че болниците я ужасяват“, разказва актьорът. Той ще признае, че писанията за бурните им отношения с Радина нямат общо с истината. „Ние дори рядко се караме“, казва Деян. „Това е моята голяма любов. Много го обичам“, ще сподели през сълзи и изключително развълнувана Радина.

Радина Кърджилова гостува в „Търси се…”

Меги и Нели ще срещнат актрисата и с една от най-близките ѝ приятелки сред актьорите - Маргита Гошева. Радина изключително много ще се зарадва на срещата, защото двете минават непрекъснато през големите забавления, ревове и приятелските споделяния. „Тя е много непосредствена. Дава ми младост, която на моменти ми липсва“, ще признае Маргита.

Екипът на предаването е приготвил още изненади за младата актриса - какви са те, ще разкрие новият епизод на „Търси се…”, тази неделя, 27 април, от 11 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Радина Кърджилова

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“