В програмата

Радина Боршош: „Благодарна съм, че зрителите повярваха в „Ягодова луна“

0/5

Радина Боршош: „Благодарна съм, че зрителите повярваха в „Ягодова луна“

Часове преди огнения финал на драматичния сериал „Ягодова луна“ актрисата Радина Боршош, която влиза в ролята на Рая, и сценаристът Милена Фучеджиева обещаха на зрителите в ефира на „Здравей, България“ разтърсваща и пълна с неочаквани обрати развръзка. Дали миналото ще разкрие неподозирана история ще стане ясно тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

 

„С Елена Иванова се постарахме да бъдем максимално реалистични в сюжетните линии и изграждането на героите. Показваме една история, в която има голям сблъсък между поколенията и различните типажи. Сигурна съм, че и последният епизод ще се хареса много на всички зрители!“ сподели един от създателите на „Ягодова луна“ – Милена Фучеджиева.

 

В разговора сценаристът допълни, че обществено значимият пример на пожарникарската професия, е бил двигател и вдъхновение в създаването на проекта.

 

„Не може да си представите колко много хора ми пишат и харесват сериала! Благодарна съм, че зрителите ни се довериха и заедно извървяхме този път“, каза Радина, връщайки се към дългия път и голямата промяна за героинята й Рая.

 

Трансформацията й по време на 12-те епизода на „Ягодова луна“ се случва благодарение на любовта, която не оставя безразлични зрителите на сериала. 


Радина Боршош и Милена Фучеджиева изказаха благодарности към Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, с чието партньорство е осъществен сериала. Те споделиха своята признателност към професията и всички пожарникари, които са консултирали първата българска продукция, посветена на тяхната работа и ежедневие.

 

Не пропускайте финала на „Ягодова луна“ във тази вечер от 22:00 ч. по NOVA!
 

Още за Ягодова луна

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg