Актуално Какво ще се случи...

Противонаркотична интервенция и любовен многоъгълник разтърсват Бели Вит- в сряда в „Скъпи наследници“

Добави коментар

На 19 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV Чочо ще бъде подложен на „интервенция“ от най-близките си приятели.

На 19 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV Чочо ще бъде подложен на „интервенция“ от най-близките си приятели. Всеки от тях има мнение за причините, довели до тежката му зависимост и намира вината извън себе си. Зрителите ще научат много за детските години на радиоводещия, тайни за неговата майка Маргарита, отношенията ѝ с Цветан и причината завършилият в Германия младеж да избере българското село за свой дом.

 

Добави описание


Междувременно,  Калин ще изведе Ани на среща. Амбициозният млад бизнесмен ще сподели с нея своя тайна, ще я потопи в културния живот на Столицата, но ще направи една основна грешка. Кръчмарката ще се почувства в „чужди води“, които не ѝ позволяват да се впише в неговата среда. А дали протежето на Георги ще успее да компенсира пропуска си, зрителите ще видят в сряда, 19 септември, от 18:00 часа по bTV.

 

Добави описание


Снежана ще се постарае да заздрави връзката си с Иван като му предложи да прекарат времето си по нов и интересен начин. Но намесата на Косьо ще промени плановете на най-добрия му приятел. Една набързо подхвърлена идея ще роди надежда в душата на самотната Теменужка и мъка в сърцето на Неда. Как ще се развие любовният многоъгълник на беловитчани – в сряда от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“