Какво ще се случи...

Противонаркотична интервенция и любовен многоъгълник разтърсват Бели Вит- в сряда в „Скъпи наследници“

0/5

Противонаркотична интервенция и любовен многоъгълник разтърсват Бели Вит- в сряда в „Скъпи наследници“

На 19 септември от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV Чочо ще бъде подложен на „интервенция“ от най-близките си приятели. Всеки от тях има мнение за причините, довели до тежката му зависимост и намира вината извън себе си. Зрителите ще научат много за детските години на радиоводещия, тайни за неговата майка Маргарита, отношенията й с Цветан и причината завършилият в Германия младеж да избере българското село за свой дом.

 

Добави описание


Междувременно,  Калин ще изведе Ани на среща. Амбициозният млад бизнесмен ще сподели с нея своя тайна, ще я потопи в културния живот на Столицата, но ще направи една основна грешка. Кръчмарката ще се почувства в „чужди води“, които не й позволяват да се впише в неговата среда. А дали протежето на Георги ще успее да компенсира пропуска си, зрителите ще видят в сряда, 19 септември, от 18:00 часа по bTV.

 

Добави описание


Снежана ще се постарае да заздрави връзката си с Иван като му предложи да прекарат времето си по нов и интересен начин. Но намесата на Косьо ще промени плановете на най-добрия му приятел. Една набързо подхвърлена идея ще роди надежда в душата на самотната Теменужка и мъка в сърцето на Неда. Как ще се развие любовният многоъгълник на беловитчани – в сряда от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Още за Скъпи наследници

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg