Актуално В програмата

Прокурорът Чанов застава пред детектор на лъжата в „Дяволското гърло“

Добави коментар

Броени дни преди големия финал на сериала на 23 май, историята започва да се разплита.

Броени дни преди големия финал на сериала на 23 май, историята започва да се разплита. Неочаквани разкрития ще преобърнат хода на разследването още тази вечер, в предпоследния епизод на криминалната драма в 22.00 ч. по NOVA.
Според Мия убитата психиатърка Денис Рамаданова е ключът към всичко и жертвите са свързани със събития от миналото. Трябва само да разберат за какво ѝ е било плащано.


Филип е в шок от случващото се и е на път да се оттегли от разследването заради конфликт на интереси. Ще успее ли екипът му да го убеди да остане, след като са само на крачка от убиеца. Знаят, че има нещо, в което всички жертви са били замесени, но какво е то…?

 

Добави описание


Филип е сигурен, че всичко около баща му трябва да бъде проверено. Прокурорът обаче не може да бъде официално разпитван, защото има имунитет. Мия е решена на всичко, за да го изправи пред детектора на лъжата. Тя ще го постави до стената с въпрос за връзката му със смъртта на Каракехайов, Манолов, Рушанов и Рамадан. Не е ясно дали той действително е замесен и в какво, но едно е сигурно - Чанов прикрива нещо и вече няма връщане назад.


Менторът на Мия от ДАНС внезапно ще се появи в опит да я разубеди да продължи напред. Защо всячески иска да ѝ попречи да стигне до истината – за да я предпази или защото и самият той е замесен в нещо наистина голямо?

 

Добави описание


Не пропускайте да видите разплитането на историята в предпоследния епизод на българската криминална драма „Дяволското гърло“ – тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дяволското гърло

​Дългоочакваното продължение на сериала „Дяволското гърло“ – тази пролет по NOVA

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN!

„Дяволското гърло“ с престижна номинация на C21 International Drama Awards

Големият финал на „Дяволското гърло“: Интригата се разплита тази вечер по NOVA

Емоционален двоен финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май