В програмата

Професионалистите в Hell’s Kitchen България се изправят пред най-трудното си изпитание

0/5

Професионалистите в Hell’s Kitchen България се изправят пред най-трудното си изпитание

 Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, ще станем свидетели на най-емоционалния епизод в предаването.

 

Добави описание

 

Участниците ще се изправят пред най-трудното си изпитание, но преди това Дани Спартак и Иван ще излязат един срещу друг в титаничен кулинарен дуел.

 

Добави описание


Желанието на Дани Спартак да се изправи в кулинарен дуел срещу Иван ще се сбъдне и тази вечер ще станем свидетели на оспорван двубой от две части. В първата Дани и Иван ще се сблъскат с дегустация на тъмно за напреднали. Двамата ще трябва да опитат три традиционни български чинии и да познаят максимално много съставки от тях, докато очите им са завързани. Във втората всеки от тях ще трябва да приготви солидна порция мешана скара, като дори сам напълни карначето за нея. Кой от двамата ще се справи по-добре и какво предимство ще получи победителят за решаващата вечеря предстои да разберем.

 

Добави описание


Вечерната резервация тази вечер ще бъде повече от емоционална за професионалистите. Гости в ресторанта ще бъдат най-близките им хора, а тяхната задача ще е да се държат професионално и да не допускат нищо от случващото се в салона да ги разсейва. Много сълзи, стремеж, усърдие и емоции ще завладеят и двете кухни, а кой ще бъде губещият отбор и кой ще напусне Hell’s Kitchen България завинаги ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg