Актуално В програмата

Природно бедствие и бежанска криза този петък в „Столичани в повече”

Добави коментар

Трети епизод от 11 сезон на комедийната драма „Столичани в повече” ще бъде излъчен по bTV на 24 март от 21 часа.

Трети епизод от 11 сезон на комедийната драма „Столичани в повече” ще бъде излъчен по bTV на 24 март от 21 часа. В него зрителите ще видят как жителите на Извор посрещат завърналите се от столицата граждани и какви трудности ще срещнат те докато си търсят жилища.

 

Добави описание

 

Оказва се, че още някой има сериозен интерес към Изворските имоти и за да успеят да намерят нещо, на Лютови и Чеканови ще им се наложи да обединят усилия. За разлика от тях, Пацо е приет добре от местните и бързо намира и работа, и дом.

 

Добави описание

 

Докато родителите им се борят с Изворската действителност, Яна и Радко не се лишават от нищо. Те задействат собствен бизнес план, в който влагат солидна сума от оставените им от баба Марийка пари за образование. Освен тях и Константин напредва с плановете си за Извор. С помощта на кмета и доверения си служител - Иванов, той смята да предизвика природно бедствие и да постави Извор в центъра на бежанската криза. 

 

Добави описание

 

В дома на Андрей драмата с изчезналия пръстен продължава. Кой ще напусне апартамента, каква природна стихия ще застигне Извор, какъв ще бъде бизнесът на Яна и Радко, и ще успеят ли Лютови и Чеканови да изкарат един цял ден заедно без скандал, зрителите на bTV ще видят този петък от 21 часа в трети епизод на „Столичани в повече”.

 

Добави описание
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“