Актуално В програмата

Приказната сватба на Алекс и Дани тази вечер във VIP Brother

Добави коментар

Емоциите от най-романтичното преживяване в любовния сезон на предаването завладяват Къщата

Тази вечер във VIP Brother live от 20:00 часа по NOVA ще станем свидетели на най-романтичния и емоционален ден в този сезон на предаването. Александра и Даниел ще преживеят своята незабравима приказна сватба, а положителните емоции ще докарат Съквартирантите до сълзи от щастие.

 

Добави описание

 

Вземането на най-важното решение в животите на Алекс и Дани започна с една обикновена мисия, в която те трябваше да влязат в ролите на булка и младоженец, а всички останали да помагат за подготовката на фиктивната сватба. Завладени от емоции и приятни чувства, двамата постепенно започнаха да обмислят идеята да помолят Big Brother да се венчаят наистина, а с всеки разговор помежду си, те се чувстваха все по-сигурни в желанието си да го направят.

 

Добави описание

 

След множество перипетии, с които се сблъскаха, след взимането на това важно решение, Александра и Даниел бяха по-категорични отвсякога и дори неодобрението на родителите им не ги спря. Тази вечер ще станем свидетели на романтичната сватба на двамата влюбени. Смях, любов, сълзи от щастие, традиционни ритуали по крадене на булката, чупене на питката, първи танц и тонове положителни емоции ще съпътстват най-важния ден за Дани и Алекс, а в края на деня те ще се нарекат семейство Петканови.

 

Добави описание

 

След тази прекрасна любовна приказка обаче играта ще приключи и един от номинираните Съквартиранти ще трябва да се раздели с Къщата. Ваня Щерева, Мегз, Алфредо, Енджи и Тото са застрашените от изгонване, а зрителите ще определят кой от тях да напусне приказката на живо тази вечер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза