Актуално В програмата

Приказката „Предай нататък” продължава със сезона на усмивките от 1 март по bTV

Добави коментар

„Предай нататък”, с водещ Наталия Симеонова, се завръща с четвърти сезон в ефира на bTV тази събота, 1 март, от 20.00 часа.

Единственото по рода си предаване в родния ефир „Предай нататък”, с водещ Наталия Симеонова, се завръща с четвърти сезон в ефира на bTV тази събота, 1 март, от 20.00 часа.

За една година екипът на „Предай нататък”  успя да пропътува над 100 хиляди километра, достигна до героите си в  43 градове и села, промени повече от  300 съдби, намери повече от 200 благодетели, които подпомогнаха на героите в предаването с над 500 000 лева. 

В новия сезон на предаването зрителите отново ще имат възможността да съпреживеят вълнуващите  истории на обикновените хора, като в този сезон акцент ще бъде не толкова трудностите преди срещата с Наталия, а усмивката на техните лица след тази среща. Заредена с оптимизъм и положителни емоции водеща,заедно с благодетелите на предаването,  ще продължат да променят съдбите на хората, оказвайки им подкрепа и помощ .

В първото издание на „Предай нататък” в „сезона на усмивките” историите, които ще разкаже Наталия, носят имената „Балканска мечта”, „Лабиринт на любовта” и „Мълчанието не винаги е злато”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък , Наталия Симеонова

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Лора Крумова напусна bTV