Актуално В програмата

Приемат Пацо в болница „Св. Кирил” в новия епизод на „Полицаите от края на града”

Добави коментар

Соц автомобили и още популярни актьори стават част от сериала този петък в 21.00 ч. по NOVA

Двама от най-големите престъпници в страната, задържани от инспектор Пламенов преди 10 години,  са избягали по време на транспортирането им. А Пацо е в смъртна опасност и има нужда от помощ. Как спец частите на най-колоритния отдел в РПУ Запад ще се погрижат за него – зрителите ще видят в предстоящия епизод на новия български сериал – този петък в 21.00 ч. по NOVA.

 

Полицаите от екипа на Пацо са издънките на участъка и нямат никакъв авторитет. Как да си го върнат – това е въпросът? Готови са да разрешат неразрешен случай, за да блеснат. И имат план как да го направят. Пацо ще бъде примамка, а хората му се заемат със свръхсекретната мисия – операция „Мики Маус”.

 

В опит да се защити от преследвачите си, инспектор Пламенов ще опита да се скрие на сигурно място – в болницата на „Откраднат живот”, като се престори на болен. След това решава да спаси семейството си и да се махне от дома си, защото се чувства като бомба със закъснител. Екипът обаче е готов да се жертва за шефа си. А Зуека в ролята на Гого се заема с отговорната задача – да наглежда семейството му и… Джиджи.

 

„За заснемането на флашбека включихме коли от времето на соц-а, а едни от главните действащи лица в епизода преобразихме в ретро стил, за да изглеждат убедително и същевременно забавно”, споделят от продукцията. „Истинско предизвикателство се оказаха сериозният сняг и студеното време на Бонсови поляни, където прекарахме единия снимачен ден при -12 градуса и част от снимачния екип за миг изчезна в една пряспа”.

 

Сред звездния състав в новия епизод ще видим и част от любимите герои от МБАЛ „Св. Кирил” – сестра Жекова и доцент Захариев, в чиито образи влизат Марта Вачкова и Емил Марков. Още двама актьори с епизодична роля ще бъдат част от полицейския комедиен сериал – Тео Елмазов и Пламен Пеев.

 

Защо Геро за момент ще си повярва, че е Брус Уилис? И как ще протече операция „Мики Маус” – зрителите ще видят в предстоящия епизод на новия сериал „Полицаите от края на града” – този петък в 21.00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полицаите от края на града

Брат близнак на Господинов (Рачков) се появява в „Полицаите от края на града“

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

„Полицаите от края на града“ превземат ефира тази неделя

„Полицаите от края на града” се изправят срещу сръбската мафия пред камерите на немска телевизия

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в „Полицаите от края на града”