Актуално В програмата

През пролетния сезон NOVA ще зарадва зрителите с най-богатата си програма до момента

Добави коментар

През пролетния сезон NOVA ще зарадва зрителите с най-богата си и амбициозна програма до момента.

През пролетния сезон NOVA ще зарадва зрителите с най-богата си и амбициозна програма до момента. Сред очакваните продукции са трите български сериала „Господин Х и морето“, „Дяволското гърло“ и „Откраднат живот“, култовото шоу за преобразявания „Като две капки вода“ и най-горещият кулинарен формат Hell’s Kitchen България. С втори сезон се завръща предаването, което променя човешки животи - „Женени от пръв поглед“, нови епизоди предстоят и за риалити форматите „Кошмари в кухнята“ и „Съдби на кръстопът“.


Единственото по рода си шоу за преобразявания в България „Като две капки вода“ ще превземе ефира от 25 февруари в 20.00 ч., за да преобърне отново с главата надолу всички световни образи и хитови парчета. В новия седми сезон осем обичани артисти ще влязат в неподозирани роли, които Бутонът на късмета ще им поднесе.

 

Добави описание


Вторият сезон на най-горещия кулинарен формат Hell’s Kitchen България стартира на 26 февруари в 21.00 ч. и ще постави на изпитание уменията и характерите на 18 професионални готвача, а какви предизвикателства им е подготвил шеф Ангелов в кулинарната академия за лидери предстои да разберем.

 

Добави описание


Три български сериала са част от пролетния сезон на NOVA. “Господин Х и морето" (1 март от 20.00 ч.) носи поредица заплетени комични и любовни ситуации, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и отношенията му с четири различни жени.

 

Добави описание

 

Разследващата криминална драма “Дяволското гърло“ (28 февруари от 22.00 ч.) се очаква да бъде един от най-интересните филмови проекти в телевизионния ефир. В главните роли на сериала, изпълнен с мистика, тежки престъпления и значими социални теми, влизат Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

 

Добави описание

 

В седми сезон на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Любовта лекува“ (26 февруари от 20.00 ч.) ще видим отново любимите родни актьори - Юлиан Вергов, Владимир Пенев, Диана Димитрова, Ирина Митева, Неда Спасова, както и нови лица, чиито герои ще дебютират тази пролет по NOVA.


Новият сезон на предаването, определяно като революционен социален и телевизионен експеримент „Женени от пръв поглед“ (26 февруари от 22.00 ч.), ще даде шанс на една връзка да започне в ефира на NOVA нестандартно - с брак вместо първа среща.


Риалити феноменът „Кошмари в кухнята“ (1 март от 21.00 ч.) отново ще представи невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти из цяла България. Той ще изправи собствениците им пред суровия избор да променят себе си или да затворят вратите на ресторанта си завинаги.
В новите епизоди на документалния формат „Съдби на кръстопът“ (1 март от 22.00 ч.) зрителите ще проследят драматични истории по действителни случаи, в които главните герои са изправени пред тежки решения в изключително заплетени ситуации.


В първата седмица от пролетния сезон NOVA ще излъчи финалните епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ“  – всяка делнична вечер от 23.30 ч.


„В пролетния телевизионен сезон NOVA отново вдига високо летвата. Програмата, която анонсираме, е най-амбициозната ни заявка до момента – не само като разнообразие на съдържанието, но и като продукционен стандарт. Тя е свидетелство за стратегическата инвестиция на „Нова Броудкастинг Груп“ в български продукции и развиването на качествени формати“ – коментира Антоний Мангов – директор „Програма“ на Нова Броудкастинг Груп.

 

Не пропускайте новите продукции в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп:

 

  • Като две капки вода – от 25 февруари, всеки понеделник от 20.00 ч.
  • Откраднат живот: Любовта лекува – от 26 февруари, вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч.
  • Hell’s Kitchen България – от 26 февруари, вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч.
  • Женени от пръв поглед  - от 26 февруари, вторник и сряда от 22.00 ч.
  • Дяволското гърло – от 28 февруари, всеки четвъртък от 22.00 ч.
  • Господин Х и морето – от 1 март, всеки петък от 20.00 ч.
  • Кошмари в кухнята – от 1 март, всеки петък от 21.00 ч.
  • Съдби на кръстопът – от 1 март, всеки петък от 22.00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър