Актуално В програмата

Премиерен сезон на „Хавай 5-0“ и селекция от предавания през юли по NOVA

1 коментар

Селекция от предавания и сериали очакват зрителите това лято с програмата на NOVA.

Селекция от предавания и сериали очакват зрителите това лято с програмата на NOVA. Аделина Радева и Виктор Николаев ще продължат да представят най-актуалните и интересни събития в сутрешния блок „Здравей, България“ от 1 юли в нов час – 07.00 ч. Двойна доза новини и две срещи с водещите екранни новинарски двойки на NOVA очакват зрителите в 19.00 ч. и в 22.00 ч. от понеделник до петък. Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов ще представят в ефира актуална информация и обобщение на най-важното от деня.

 

Добави описание


Известни български личности ще продължат да създават разнообразни вкусови комбинации, съчетани с артистичност и много емоции в новия сезон на „Черешката на тортата“, а от 22 юли едни от най-колоритните звездни групи ще припомнят своята кулинарна битка за одобрението на шеф Манчев и останалите участници всяка делнична вечер от 20.00 ч.


От понеделник, 8 юли, в 21.00 ч. по NOVA ще стартира премиерният за българския ефир девети сезон на хитовия криминален екшън “Хавай 5-0“. В него детектив Стив Макгарет и верният му екип от опитни полицаи ще продължат да се борят срещу престъпността, заливаща бреговете на окъпаните в слънце плажове в Хавай.

 

Добави описание


Амбициозната адвокатка Алиша Флорик (в ролята носителката на „Еми“ Джулиана Маргулис) няма да се спре пред несправедливостите на живота в драматичния сериал „Добрата съпруга“, който от 1 юли ще се излъчва вече всеки делничен ден от 22.30 ч., веднага след късната емисия на Новините на NOVA. Трупайки увереност с всеки изминал ден, тя започва да се преобразява от презряната съпруга на корумпиран политик в упорита работеща жена със собствени идеали.


Oт 6 юли, всяка събота и неделя от 11.00 ч., зрителите ще могат да видят най-интересните, заплетени и емоционални казуси от съдебното риалити „Съдебен спор“ с водещ Нана Гладуиш. Най-запомнящите се епизоди на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ ще осигурят много усмивки, приятни емоции и добро настроение на малки и големи от 7 юли, всяка неделя от 16.00 ч. От 13 юли пък предаването „Ничия земя“ ще припомни редица разтърсващи житейски истории на истински хора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата , Хавай 5-0 , Съдебен спор , Новините на Нова , Ничия земя , Като две капки вода , Здравей, България , Добрата съпруга

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

В програмата:

01:15 20.04.2024
Тв програма NOVA NEWS
03:50 20.04.2024
Тв програма NOVA NEWS
11:00 20.04.2024
Тв програма NOVA