Актуално В програмата

Премиерен 11-и сезон на „Кости“ по bTV Action

Добави коментар

Новите епизоди започват на 7 декември и ще се излъчват всеки делничен ден в 19:00 ч.

Често се случва реалността на героите в един сериал да е напълно обратна на реалността в истинския живот на актьорите. Този парадокс присъства неотлъчно от началото до самия край на „Кости“, който започва на 7 декември по bTV Action и ще се излъчва всеки делничен ден в 19:00 ч.

 

Добави описание

 

В новите епизоди Ерик Милеган в ролята на Зак Ади играе студент в университет. Според сериала той е по-млад от останалите си колеги и учители. Извън вселената на „Кости”, Ерик Милеган е по-възрастен от партниращият му актьор Т. Дж. Тайн с една година. С 2 години по-възрастен е от Емили Дешанел в ролята на Темперънс Бренън, неговата учителка в сериала, и 4 години по-голям от Михаела Конлин в ролята на Анжела Монтенегро.

 

Добави описание

 

В „Кости” Темперънс Бренън е антроположка, която пише за Кати Райкс в свободното си време. В истинския живот Кати Райкс пък е антроположка, която пише за героинята си Темперънс Бренан.  Кати Райкс е една от 82-та криминални антрополози, сертифицирани от Американския съвет на съдебна антропология. В средата на 90-те години започва да пише криминална литература, първият трилър „Отдавна мъртви“ от поредицата „Темперънс Бренан-Кости“ излиза през 1997 г. и става бестселър. По него  е създаден сериала „Кости“.

 

Добави описание

 

В началото, след като продуцентите запознават известния създател на сериали Хан Хансън със своята идея за сериал относно убийства и разкриване на престъпления, той се чувства, че тази идея няма да е успешна. По-късно обаче решава, че за да е успешен сериалът, трябва да включва елементи, които отсъстват в другите подобни сериали. Така се ражда идеята за „Ангелатора”. Това е машина, която е имала за цел да прожектира чрез холограма случилото се на жертвата. Досега в никой сериал не е било използвано подобно средство и за това „Ангелатора” е смятан за един от основните елементи довели до успеха на „Кости”.  

 

Добави описание

 

Дейвид Бореаназ (Сийли Бут) е бил първият актьор, дошъл на прослушванията за „Кости”. Както се очаквало, той се представил блестящо, но поради липса на мотивация бил отхвърлен. След като приключили с кастингите, продуцентите опитали отново да се срещнат с Дейвид и този път го одобрили.  Не съжаляват за избора си и до днес.

 

Добави описание

 

Партньорката му Емили Дешанел се явила на кастинга, след като била препоръчана на продуцентите от Джери Брукхаймер. Това, което впечатлило Хан Харт в нея, е че след като била изправена пред Дейвид Бореаназ в ролята на Сийли Бут, той трябвало да ѝ се противопостави  като направи крачка напред към нея и заставайки на минимално разстояние от актрисата. Вместо да отстъпи назад, Емили направила на свой ред крачка напред. Хан Харт отбелязал, че 90 процента от актрисите биха направили точно обратното и за това избрал именно нея да влезе под кожата на Темперънс Бренън.

 

Добави описание

 

В 11-и сезон отново ще видим Патриша Белчър в ролята Карълайн Джулиан. Това е единствената гост звезда, която се е появявал във всеки сезон на „Кости” досега.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кости

Какво не знаем за героите от „Кости“

Седми сезон на сериала „Кости“ – премиерно по bTV Action от 2 януари

„Кости” за първи път в национален ефир

„Кости” в ефира на PRO.BG стартира на 7 септември

bTV CINEMA завърта премиерно у нас сериала „Кости”

В програмата:

08:25 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
09:20 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
10:15 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
17:10 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
18:05 30.03.2024
Тв програма STAR Channel