Актуално В програмата

Предстои най-безмилостната битка в „Гласът на България“ – „Нокаутите“

Добави коментар

Първите шестима участници, които ще се борят за зрителските вот на финалните концерти на живо в „Гласът на България“ ще бъдат избрани от треньорите си тази неделя по bTV.

Първите шестима участници, които ще се борят за зрителските вот на финалните концерти на живо в „Гласът на България“ ще бъдат избрани от треньорите си тази неделя по bTV. Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев влизат в най-безмилостната битка от музикалната надпревара в шоуто досега – „Нокаутите“, с по 7 изключителни изпълнители.


Нокаутите“ са най-новият етап в шоуто, който за първи път през Сезон 2019 поставя на изпитание участниците и техните треньори.

 

Добави описание


В два поредни епизода на сцената на „Гласът на България“ ще бъдат разположени три съдбоносни червени столове, като всеки един от участниците ще се бори да седне на един от тях, за да продължи напред в шоуто. Веднага след изпълнението на поредния талант треньорът ще трябва да реши на кой стол да седне участникът от неговия тим. Стол №1 е за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел мястото си, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти. Нокаутите са последният етап, в който менторите взимат финалното решение кой да продължи напред. На концертите на живо, които започват на 25 май, решението кой остава и кой отпада от надпреварата за титлата „глас на България“ и голямата награда от 50 000 лева, е в ръцете на зрителите.


В първото издание на „Нокаутите“ тази неделя един след друг ще пеят седемте таланти от отбор Михаела, а след тях ще се изявят тези от отбор Лечев. Всеки от двамата треньори ще се раздели с по четирима души от отбора си, а с останалите трима ще продължи към финалите на шоуто.
Михаела Филева ще трябва да избира между Калоян Николов, Христиана Рандева, Диди Бунтова, Христиан Ненов, Гергана Цакова, Вениамин Димитров и Надежда Александрова.


От отбора на Иван Лечев на сцената ще се изявят Галя Георгиева, Антон Гюров, Тодор Ковачев, Василена Караманлиева, Симона Симеонова, Николай Воденичаров – Никеца и Ива Георгиева.
Някои от тях ще получат място на един от трите стола на сцената, но ще бъдат изместени от по-добре представилите се таланти в отбора им, а други ще бъдат директно дисквалифицирани и ще напуснат шоуто.

 

Добави описание


Как талантите се подготвят за изпълненията си по време на първите нокаути в Сезон 2019 и какво крие за тях играта „Кутия пълни с тайни“ ще разберете от Елина Марковска и ексклузивната дигитална рубрика „Гласът зад кадър“. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"