Актуално Други

Предисторията “Дългата нощ” на “Игра на тронове” отменена от HBO

2 коментара

HBO се отказа от предисторията на телевизионния сериал “Игра на тронове”, която беше известна като “Дългата нощ”.

Според Deadline, предисторията на “Дългата нощ” на “Игра на тронове” вече не се движи напред в HBO. Мрежата все още официално не е потвърдила новината, но шоурънъра Джейн Голдман е започнала да изпраща имейли на актьорския състав на пилотния епизод, казвайки им, че проектът е мъртъв.


Предисторията, която засне пилотен епизод през лятото с участието на Наоми Уотс и беше написана от шоурунерката Джейн Голдман, щеше да се развива „хиляди години преди събитията на “Игра на тронове“ и щеше да изобрази „упадъка на света от златния век на героите към неговия най-мрачен час." Проектът беше един от шепата спин-офи на хитовия сериал, пуснати за разработка от HBO и в крайна сметка той беше първия, по който започнаха снимки.

 

Добави описание


Първите истински признаци на неприятности за „Дългата нощ“ дойдоха през септември, когато HBO започна да се движи напред с друга предистория на Игра на тронове - историята на Дом Таргариен, този път създаден от автор на „Песен за лед и огън“ Джордж Р. Р. Мартин и Райън Кондал. Предвид липсата на новини за пилотния епизод на Голдман оттогава започнаха да се разпространяват слухове, че шоуто има опасност да бъде бракувано напълно.

 

Не се знаеше много за историята на предисторията, но тя беше официално описана така:

Развиваща се хиляди години преди събитията „Игра на тронове“ , сериала разказва преминаването на светът на Вестерос от Епохата на героите към най-тъмния му час. И едно нещо е сигурно: от ужасяващите тайни на историята на Вестерос до истинския произход на Белите Бродници, от тайните на Изтока до легендарните предци на Дом Старк… това не е историята, която мислим, че знаем. Говори се, че заглавието на шоуто е "Дългата нощ", но това не е потвърдено.

 

Добави описание


Освен това Епохата на героите е ерата на някои от легендарните за света на Игра на тронове фигури като например Бран Строителя и Лан Хитрия. И Бран, и Лан се смятат за двама от предците на Старк и Ланистър, като Бран е най-известен с изграждането на великия Вал на Вестерос.


Наоми Уотс щеше да влезе в една от главните роли в неозаглавения проект. Уотс беше първата звезда, присъединила се към предисторията. В проекта щяха да участват още Джош Уайтхаус, Ивано Джеремая, Денис Гоф, Джейми Кембъл Бауър, Шийла Атим, Алекс Шарп, Наоми Аки, Тоби Регбо, Джорджи Хенли и. Други.

 

Добави описание


Решението на HBO да не продължава работа по проекта идва ден, след като шоурънърите на “Игра на тронове” Дейвид Бениоф и Дан Уайс се отказаха от планираната трилогия от игрални филми за Междузвездни войни. Дуото, което няма да участва в проследяващите сериали, се отказа от сделка с Disney заради работата си по петгодишния си договор за създаване на филм и сериали за Netflix.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игра на тронове

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен

HBO представи първия трейлър на втория сезон на "Домът на дракона"