Други

„Преди обед“ търси двама абитуриенти за тотална трансформация

0/5

„Преди обед“ търси двама абитуриенти за тотална трансформация

Двама абитуриенти се преобразяват за бала с помощта на позитивната поредица на „Преди обед” по bTV „Промени се“. Риалити предизвикателството се завръща с нов трети сезон, в който фитнес треньорът Лили Стефанова ще работи три месеца с победителите от специален за целта конкурс.

 

Добави описание


„Промени се“ е проект на екипа на най-разнообразното и забавно предаване в ефира „Преди обед”, който вече реализира две успешни издания.  Новият сезон поставя на фокус младите хора, които завършват училище и започват нов етап от своя живот в света на възрастните.

 

Добави описание


Вдъхновяващият фитнес треньор Лили Стефанова и екипът на „Преди обед”  търсят двама младежи, които тази година завършват гимназия и искат да влязат във форма за бала. За да бъде промяната трайна и да се отрази позитивно не само на физическото здраве, освен диетолог и треньор, за младите абитуриенти ще се грижи и психолог.


Екипът на позитивното риалити предизвикателство подготвя и награда - изненада за победителите, която ще им помогне да се погрижат за всички детайли по подготовката за бала.

 

Добави описание

 

„Ще се постараем да направим на късметлиите, които ще участват в „Промени се“, един незабравим бал, който ще имат да помнят цял живот,“ сподели Лили Стефанова в „Преди обед“.


Кандидатите за участие в „Промени се“ могат да изпращат на predobed@btv.bg свое видео как се притеглят на кантара с обяснение защо искат да се променят или да пишат лично съобщение на страницата на „Преди обед“ във фейсбук до края на февруари.

Още за Преди обед

02:00
13.12.2018
Преди обед - токшоу
09:30
13.12.2018
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев
02:00
14.12.2018
Преди обед - токшоу

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg