Актуално В програмата

„Преди обед” се завръща на 5 септември с нови рубрики

Добави коментар

„Преди обед” се завръща на 5 септември от 9:30 часа по bTV с позитивни новини, „малки мъдреци” и любопитни нови рубрики

От 5 септември тандемът Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще слага положителен знак в началото на всеки делник в новия, шести сезон на „Преди обед” по bTV. Точно в 9:30 часа енергичните водещи ще стартират всяко предаване с техния личен избор на позитивна новина, която да зареди зрителите с усмивки и добро настроение.

Седмичните коментатори на актуалните събития в новият сезон на „Преди обед” ще имат подкрепление в лицето на трима малки мъдреци, които всеки петък ще обобщават неподправените си размисли по обществено значими теми от България и света. Екипът на предаването ще разшири и кръга от зрителски мнения в реално време с помощта на наши сънародници, които живеят и работят в чужбина. Те ще помагат на Деси, Сашо и зрителите на bTV да си „сверяват часовника” „как е навън”.

„Преди обед” ще спази традицията да удължи отпускарския сезон като гостува в летния рай на популярни лица от музикалната сцена. През целия септември екипът на предаването ще надниква в любимите морски кътчета на тийн идолите DARA, Pavell & Venci Venc', Атанас Колев, Славин Славчев, Пламен и Иво. Зрителите на „Преди обед” по bTV ще видят и слънчево-солените дни на  утвърдени звезди като Мария Илиева, Есил Дюран и Митко Кърнев от D2. 

В началото на новия сезон екипът на предаването ще заложи на любопитни поредици, които ще допълнят разнообразното съдържание, запазена марка на „Преди обед”.

В „Изборът да живееш на село” зрителите на bTV ще разберат какво мотивира активни и професионално реализирани млади хора да трансформират живота си напълно като напуснат града и започнат от нулата в застрашени от обезлюдяване места из България. Всяка седмица Деси и Сашо ще разказват историите им, за да проследим корените на актуалната напоследък тенденция за миграция към селата.

В поредицата „Ехо от Рио” екипът на „Преди обед” ще говори за „болките” на спорта у нас  заедно с най-големите родни шампиони. Зрителите на bTV ще видят къде са започнали техните кариери и защо в повечето случаи днес там цари разруха, вместо да процъвтяват детски школи. „Жени на върха” ще разкрие формулата зад успеха на дами във високите етажи на корпоративния свят у нас с пъстри подробности от предизвикателствата на бизнес всекидневието. 

Освен интервюта с водещи специалисти по здравни теми, д-р Неделя Щонова ще вдъхновява зрителите на bTV и с личните примери на пациенти,  победили болестта рак, която нахлува в съдбите на все повече български семейства.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Свежи лица и нови тематични блокове в новия сезон на „Преди обед“

Петър Дочев и Деси Стоянова са новият екранен тандем водещи на „Преди обед“

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрител