Архив Dancing Stars

Прецедент: Илиана Раева вдигна 11 точки на Дарин Ангелов в Dancing Stars

Добави коментар

"Искам продуцентите да ми дадат табелка с 11!" – така изрази своето мнение Илиана Раева за танца на Дарин и Ани миналата вечер в Dancing Stars.

"Искам продуцентите да ми дадат табелка с 11!" – така изрази своето мнение  Илиана Раева за танца на Дарин и Ани миналата вечер в Dancing Stars. Тъй като табелка с 11 точки не се намери, г-жа Раева вдигна в едната си ръка 10, а в другата 1. "Вдигам 101 точки!", пошегува се тя.

Дарин Ангелов "хвана бика за рогата" с изумително пасо добле, а следващият вторник ще го видим в танц не с една, а с две професионални партньорки.

Тройното предизвикателство, което Галена отправи към участниците в Dancing Stars, ще събере двойките с по още една професионална звезда.

Албена и Калоян посочиха Тодор, Дарин и Ани избраха Ралица, Антон и Дорина се спряха на Елена Мерджанова, Елена и Деан поканиха Светльо, Михаела и Светльо не се поколебаха със Симеон, а Нели и Наско спряха избора си на Миро.

Михаела и Светльо

Миналата вечер любимци на публиката отново станаха Михаела и Светльо.

Нели и Наско

„Страхувам се за здравето си", призна младата певица при поредното повторение на една от най-опасните и трудни поддръжки. Въпреки всичко, в момента, в който двойката стъпи на дансинга, страховете се изпариха и те показаха едно наистина пламенно мамбо. Въпреки, че по време на репетициите през деня Нели контузи лошо крака си, с Наско успяха да вземат 40-те точки за своя куикстеп.

Елена и Дидо

Елена и Деан, съвсем традиционно за вторниците, отнесоха доста критики за своя джайв.

Албена и Калоян

Световната шампионка Албена Денкова и нейният партньор Калоян представиха невероятно хореография под джаз съпровод.

"Хареса ми, но не беше най-доброто ви изпълнение", каза откровено Галена Великова и за разлика от останалите си колеги, които оцениха джаза им с максимален резултат, вдигна 9. Така ледената шампионка и Калоян събраха 39 точки.

Дорина и Антон

Знаейки за слабостта на Антон към децата, Дорина покани двама невръстни шампиони по танци, които дадоха на таекуондиста ценни съвети относно хвата и позата на тялото в тангото. И наставленията на 12-годишните Михаела и Симеон дадоха страхотен резултат - холивудската звезда поднесе на зрителите едно модернистично и страстно танго за цели 39 точки.

Отборното предизвикателство на Алфредо Торес предизвика неочаквани обрати в класацията. Отбор „Бум-Бум” на Михаела и Светльо не успя да победи „Фокси” на Елена с 1 точка. Така Дарин и Ани, Нели и Наско и Елена и Деан прибавиха по цели 10 точки към индивидуалните си оценки.

В четвъртък една от 6-те двойки ще отпадне от Dancing Stars на крачка от големия финал. Коя ще бъде тя, ще разберем в четвъртък от 20.00 часа по Нова.

Dancing Stars – елиминации, в четвъртък, от 20.00 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денсинг старс , Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV