Актуално В програмата

Празнично ‘а ла карт’ меню с „Черешката на тортата“ от понеделник в 20.00 ч. по NOVA

Добави коментар

Кулинарното съзвезие през първата седмица в състав Евелина Павлова, Надя Иванова, Тереза Маринова, Тити Папазов и 100 Кила ще ни накара да забравим за диетите

Евелина Павлова, Надя Иванова, Тереза Маринова, Тити Папазов и Явор Янакиев - 100 Кила са домакините, които през следващата седмица ще ни накарат да сложим край на диетите. Седмичната кулинарна фиеста залага на принципа „три в едно“ - вкусно на небцето, приятно за очите и весело за душата. Не пропускайте „Черешката на тортата” – от 23 януари в 20.00 ч. по NOVA.

 

Добави описание


Евелина Павлова ще вдигне летвата още в понеделник, когато ще посрещне групата в столично заведение, където ще дели кухнята с един от най-добрите шеф готвачи у нас. Вярна на себе си и обичта си към България, тя ще заложи на традиционната нашенска кухня и уханието на родните подправки.

 

Добави описание


Вторник идва със серия от кулинарни изненади, подготвени от Надя Иванова, която ще посрещне гостите си в любимия си ресторант. Нейният ангел-хранител в кухнята ще бъде Гелето. Дали основното блюдо от конско месо ще кореспондира на революционната зелена салата с ягоди и кулинарния авантюризъм на гостите, ще видим във вторник вечер.

 

Добави описание


Идната сряда Тереза Маринова за първи път ще отвори дома си за телевизионни камери специално за „Черешката на тортата“. Пъстрото меню и интересната изненада за нейните гости ще поддържат настроението в телевизионната вечер.

 

Добави описание


Тити Папазов проявава спортен хъс, с който показва, че дисциплината и концентрацията могат да компенсират липсата на кулинарни умения. Той ще разчита на напътствията на професионален готвач, затова кани групата в ресторант. Дали сполучливият вкус на приготвените от Тити сърми или разказите за пакостите от училище ще ни накарат да милеем по отминалото?

 

Добави описание


По традиция петък вечер е време за купон дори и когато си поканил приятели на вечеря. Затова и Явор Янакиев - 100 Кила ще посрещне гостите си в столичен клуб. Менюто му е не по-малко колоритно от самия него. Ще рапира на омарите, докато ги приготвя, и е сигурен, че ще обере аплодисментите.


Кой ще е кулинарният победител и още какви изненади ни очакват следващата седмица, не пропускайте да видите от 23 януари, всяка делнична вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“ само в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър