В програмата

Празнични страсти и танци в Къртицата 2

0/5

Празнични страсти и танци в Къртицата 2
Празнични страсти и танци в Къртицата 2

Извънредната тайна церемония по избор на нова Къртица провокира нови съмнения спрямо някои от участниците.

Бориса Тютюнджиева се оказа най-сериозният заподозрян, а самата тя, двусмислено заяви, че е била досегашната Къртица. Докъде се разрази истерията на Екатерина в Изолатора, какви мерки взе тя, за да се върне при останалите и защо любовните триъгълници в Базата са вече три - предстои да видите.

Добави описание

Женският празник 8-ми март, вдъхнови мъжката половина в Къртицата 2 за кавалерски жестове и почти героични постъпки. Цветя, лирични признания, арт инсталации и много танци превърнаха празничната вечер в незабравим купон.

Добави описание

На него, актьорът Александър-Сано се отчете достойно с вдъхновяващ танц върху маса, суперохранителят Емил Каменов поиска помощ от приятел, за да изненада любимата си Гергана, а ММА боецът Георги нежно нарече Ивайла Бакалова „жена ми”.

Бизнесменът-еколог Емил Русев се отчете пред съпругата си с цветя, а бившата му голяма любов Виктория Джумпарова не пропусна да анализира причината за рязкото влошаване на здравословното му състояние. Кой получи по-специално внимание и кой беше пренебрегнат, ще видите в дейли епизода тази вечер, вторник от 20.30 ч. по TV7.

Добави описание

Добави описание

Междувременно, част от групата се отправи на втора мисия по ловуване на седмичната храна. Какво меню си отстреляха Заселниците и защо най-силният мъж в Базата – Емил Каменов пропусна целта и нервите си, предстои да разберем.

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg