Актуално В програмата

"Поверително от NL" вече в праймтайма на TV7

Добави коментар

Холивудска знаменитост на тайна вечеря с една от най-успешните родни дами. Фолк звездата Емануела за развода ѝ с Никола. Това са само част от акцентите в “Поверително от NL”.

Холивудска знаменитост на тайна вечеря с една от най-успешните родни дами, фолк звездата Емануела за развода ѝ с Никола, ексклузивни видео кадри от сватбата Петко и Яна Димитрови и първи папарашки кадри на Део и новата му половинка. Това са само част от акцентите в четвъртия брой на най-горещото светско предаване в българския телевизионен ефир.

За по-малко от месец "Поверително от NL" успя да предизвика истински фурор, а водещата му - Николета Лозанова, се превърна в истинска телевизионна сензация. Именно затова от тази събота предаването ще бъде излъчвано в праймтайма - от 22:00.

В рубриката „Интервю под прикритие“ тази седмица специален гост на предаването ще бъде фолк певицата Емануела, която ще отговори на болезнено лични въпроси за предстоящия си развод. Емануела ще разкрие душата си пред гост водещата на "Поверително от NL" Жени Калканджиева.

Емануела

Аз самата изгледах целия суров материал от интервюто на Емануела и няма да скрия, че никога не съм предполагала, колко искрена до болка може да бъде една жена. Думите, емоциите и спомените, на които Емануела ни прави свидетели са просто поразителни. Гледала съм много нейни гостувания, но този път успя да изненада и мен. Благодаря на Жени Калканджиева, че се съгласи на момента да участва в моето предаване и да вземе това интервю”, разказа водещата на най-коментираният телевизионен таблоид Николета Лозанова.

Жени Калканджиева

Голямата сензация в четвъртото издание на "Поверително от NL” ще бъдат уникални кадри от снимачната площадка със световна холивудска знаменитост. Звездата, която е носител на най-престижната награда в киното, в момента е на територията на България за снимките на поредната холивудска продукция. Единствено зрителите на "Поверително от NL” ще разберат с коя българска успяла, красива и супер известна дама е вечерял холивудският актьор и ще станат свидетели на уникално попадения на екипа на Николета Лозанова, който два дни следва плътно звездата, въпреки засилената му охрана. "Поверително от NL” е и единственото ТВ предаване, в което ще бъдат показани истински видео кадри от сватбата на най-горещата двойка на годината – Петко и Яна Димитрови. Кои са звездите запечатани на кадрите, кои са били най-големите купонджии на сватбата и кои бяха най-емоционалните моменти от вечерта ще стане ясно в събота, точно в 22.00 часа само по TV7. И това не е всичко! В предаването за първи път ще бъдат показани папарашки кадри на Део и новата му половинка. Двойката е следена на три места в България - София, Варна и Панчарево. Звездите от “Музикална Академия” също ще попаднат под обстрела на папараците по време на гостуването си в морската столица, където бяха специални гости на концерт от турнето „България без цензура“.

Поверително от NL, събота, 26 октомври, 22:00

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Николета Лозанова , Жени Калканджиева

Жени Калканджиева в новия сезон на „Мис Пепеляшка“

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

Николета Лозанова: Младите момичета да внимават с женените мъже