В програмата

Последни номинации във VIP Brother 2017

0/5

Последни номинации във VIP Brother 2017

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA ще проследим последните номинации в Къщата, които ще се проведат по нов регламент.

 

Бурята между Тото, Дани Златков и Шеф Петров ще вземе нови жертви, а Мегз ще направи емоционална равносметка за дните, прекарани като Фантом на Къщата.

 

Добави описание

 

Само девет дни преди големия финал на VIP Brother 2017, Съквартирантите ще номинират за последен път. Всеки от тях ще посочи своя фаворит за победа в шоуто, както и участника, който в никакъв случай не бива да се окичва с титлата „Любима звезда на България“. Болезнени истини, изненадващи решения и лъсване на добре прикрити стратегии ще вълнуват зрителите, а кои звезди ще се борят за оставане след последните номинации и кои ще станат сигурни финалисти, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

Тази вечер ще видим и реакциите на Съквартирантите след последните драматични събития в Къщата. След грозната свада между Тото, Дани Златков и Шеф Петров, Тото ще припознае Дани Петканов като съучастник на Петров в Къщата. Рапърът ще потърси сметка на Лудия репортер и двамата ще проведат дълъг и емоционален разговор за престоя им в шоуто и действията на Шеф Петров към всички.

 

Добави описание

 

Още една емоционална равносметка, но този път на Мегз ще видим в живото предаване довечера. Дизайнерката вече втора седмица пребивава в Къщата със статут на Фантом, а тази вечер ще стане ясно до какви истини е достигнала Миглена за този период. Ще върне ли строгият, но справедлив Big Brother Меги, за да прекара тя остатъка на шоуто като пълноправен участник, или ще запази статута ѝ до самия финал, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за VIP BROTHER

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Последни номинации във VIP Brother 2017 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg