Актуално В програмата

„Последната година на Ламбо“ в bTV Репортерите тази неделя

Добави коментар

Ден преди рождения ден на легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов, в неделния 8 декември bTV Репортерите ще срещне зрителите с роднините и най-близките хора на големия български актьор.

Ден преди рождения ден на легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов, в неделния 8 декември bTV Репортерите ще срещне зрителите с роднините и най-близките хора на големия български актьор. Филмът на водещата и репортер на bTV Петя Дикова и операторa Евгени Генов „Последната година на Ламбо“ е своеобразен обзор на последната седмица и последните 12 месеца на любимия на поколения българи актьор.

 

Добави описание

 

„Това е един различен разказ през погледа на всички, които бяха до него, като огледало на личния и професионалния му живот в последната емоционална и трудна година. Във филма говорят хора, които се отдадоха на тъгата си, но и не отказаха да споделят спомените си в името на публиката“ , каза Петя Дикова.

 

Добави описание

 

Кои са “Бандата на Ламбо” - онези, които са били неотлъчно до Мастера? Какви планове и проекти е имал за екипа си? И още – непоказвани до момента кадри от пълните салони по време на турнетата му в страната, както и трогателното първо влизане на Владимир Данаилов в гримьорната на неговия баща. Всичко това и много откровени разговори за добрината, човещината, прошката и любовта – в bTV Репортерите на 8 декември, от 19.30 ч., веднага след централната емисия на bTV Новините.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Репортерите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Тази събота в bTV Репортерите: Аз съм БУРНЕША.

Спортът като мост между света на тишината и този на любовта - в bTV Репортерите

bTV Репортерите: Едно денонощие очи в очи с коронавируса, болните и техните спасители