Актуално България търси талант

Последен полуфинал в 5-ти сезон на “България търси талант”

Добави коментар

Българският цигулар Svet, финалист в America`s Got Talent, с гост изпълнение в шоуто

Броени дни остават по последния концерт на живо преди финала на 5-ти сезон на “България търси талант”. Само две са свободните места в списъка с финалисти. Кои изпълнители ще имат шанса да ги заемат, ще решат зрителите на шоуто на 29 май.

акробатите от клуб 'Стефан Данчев

Сред последните 9 изпълнения, авторите на които се надяват да спечелят сърцата на зрителите, са акробатите от клуб "Стефан Данчев", чието изпълнения ще влезе в пряка конкуренция с  това на танцьорите  акробати Хакан и Рамадан от дуета “Last Shot”. 

6-годишният Кристиян Менев от Велико Търново

Традиционно оспорвана ще е и битката при певците. В нея ще се включи един от най-младите и очарователни таланти – 6-годишният Кристиян Менев от Велико Търново, който трогна журито с изпълнение на песента “Аз съм звезда” и с мечтата си да намери банда, с която да се изявява по световните сцени.

квартет 'Захир'

За втори път своето място на финал ще се опитат да спечелят и момичетата от ангелогласния квартет "Захир". Те имат опит на сцената на "България търси талант" от предишен сезон на шоуто. Дали този път ще успеят да стигнат до финал, ще решат зрителите в неделя.

дует Виктор и Момчил

Техният избор ще бъде решаващ и за музикалния дует Виктор и Момчил, както и за певицата Антония Дерменджиева  - те получиха подкрепата на журито по време на театралните кастинги, а на 29-и ще се борят и за гласовете на феновете. С нов авторски спектакъл, на сцената на шоуто ще се завърне и един международно признат български талант.

Красимир Марчев

След като с модерното си изкуство впечатли поп иконата Мадона и нейния екип, идната неделя Красимир Марчев ще се опита да изненада приятно и българските си фенове. С мултимедийното си изкуство фотографът от Бургас вече е спечелил вниманието на Мадона, коята включва проекта му в своята платформа за млади таланти.

Мечтания анимейшън тийм

В последния полуфинал Красимир и екипът му ще се състезават и за признанието на българските зрители наред с артистите от “Мечтания анимейшън тийм” и младата шампионка по художествена гимнастика и модерен балет - Франциска Миоле от Германия.

Последните 9-ма финалисти репетират усилено за концерта на 29-и май с надеждата имената им да бъдат включени в списъка с финалисти в “България търси талант”.

“България търси талант”.

12-те изпълнения, които вече получиха шанса да се борят за наградата от 50 000 лева и титлата “Талант на България” са: певецът Християн Ненов, бийтбоксерът Искрен Тончев-Искрата, контратенорът Димитър Арнаудов, музикантите от “Виво Монтана”, вокална група “Бижу”, певицата Жаклин Таракчи, певците от “Нова музика”, певецът Данчо Кузманов, гимнастичката Дара Стоянова, музикалния дует Мирела и Пресияна, певецът  Асен Рашков и танцува група “Пловдивъ”.

“България търси талант”.

Гости на последния полуфинал ще бъдат рапърът и композитор Бобо, със специално подготвено за шоуто изпълнение, група Ice Cream, които наскоро поставиха рекорд за Книгата на Гинес, както и финалистът в едно от изданията на America`s Got Talent – цигуларят Svet.

Светлин Радославов – Svet участва в седми сезон на America`s Got Talent, където един от членовете на журито - Хауърд Стърн, заявява, че българинът е най-добрият цугулар, който някога е чувал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя