Актуално В програмата

Поредица от бисове и сложни изпълнения в „Гласът на България”

Добави коментар

Поредица от бисове и сложни изпълнения този петък в „Гласът на България” от 21.00 часа

На 24 октомври в 21.00 часа следва втора доза вокални двубой в най-гледаното музикално шоу „Гласът на България”. Част от кандидатите вече успяха да се докоснат до мечтата си, а други и да продължат напред. Кои ще са следващите, които зрителите на bTV ще гледат на живите концерти от 2 ноември ще стане ясно този петък. Положението на кандидатите се усложнява още повече и от факта, че Десислава и Наско вече изчерпаха квотите си за „открадване”, а тези на Миро и Орлин почти са запълнени.

И вторите вокални двубои ще започнат с отбора на Орлин Горанов. Първи на сцената ще се качат 39-годишния Иван Ченов, за когото избраното парче далеч не е сбъдната мечта и 26-годишния автор на песни – Стефан Стоев. Тяхното представяне ще накара техният ментор да възкликне – „Като стане така, ми идва да си тръгна!”

„Гласът на България”

Ветеринарят с музикален опит Огнян Георгиев – старши (55г.) и служителят в мобилен парул на СОТ Тихомир Цонев (46г.) от отбора на Десислава ще са втората двойка, която ще влезе в двубой в петък вечер. И докато Огнян има глас, на който всеки рокаджия би завидял, то по време на кастингите „на тъмно” Тихомир обеща на своя треньор, че „ще чуваш дълго моето име...докато спиш”. Двамата участници спретнаха такова шоу, че успяха на изправят на крака не само своя ментор, но и Наско, и Миро, и накараха публиката да скандира „Още, още!”. Изпълниха ли искането за бис и кой от двамата продължи напред, зрителите ще видят в петък от 21.00 часа. 

„Гласът на България”

Първият женски двубой е между Ивелина Долапчиева, която има парче с рапъра Устата и една дама, чийто репертоар включва изпълнения на Лара Фабиан, Анастейша и много други – Бисерка Младенова, които ще доразгорещят публиката с изпълнение на Глория Естефан – “Hoy”. Те ще бъдат последвани от универсалния певец Станислав Георгиев – Сисо и Даниел Николов от отбора на Орлин, които бяха втората двойка, извикана от публиката на бис. 

„Гласът на България”

В петък вечер на сцената ще се качат още победителката в редица конкурси Илияна Илиева, Анжела Киркова, нежната половинка от дует Expose – Цветелина Маринова и 19-годишна Кристияна Атанасова. И четирите дами имат обща съдба – две от най-сложните песни, които изискват свръх усилия и голям диапазон.

За финал един срещу друг ще се изправят отново двама мъже – Оги Георгиев – младши и влезлият като 17 участник в отбора на Миро – Траян Марков. Ще успее ли Оги да остане в шоуто или училият в Канада оперно пеене Траян ще надделее, и ще има ли пореден бис на сцената на „Гласът на България”, зрителите на bTV ще разберат в петък от 21.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"