В програмата

„Помощ 112“ стартира на 17 октомври по bTV с две разтърсващи истории

0/5

„Помощ 112“ стартира на 17 октомври по bTV с две разтърсващи истории

Българската екшън-криминална риалити поредица „Помощ 112“ ще направи своя дебют в ефира на bTV на 17 октомври /четвъртък/ от 22.30 часа. Най-новата развлекателна продукция на bTV ще представя на телевизионната аудитория истории на хора, изпаднали в беда и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната.

 

Добави описание


В пилотния епизод ще бъдат разказани две истории през погледа на два полицейски патрула. По сигнал за бебе, оставено без надзор, полицаите Мария и Калин ще предотвратят сделка за продажба на дете. Търсейки родителите на плачещото бебе, полицаите ще станат свидетели на сделка, подготвена от адвокатска къща, посредник на купувача, с помощта на НПО и медицински лица. Във втората история, нощният патрул, Тодор и Георги, ще получи сигнал за вандализъм в столично заведение. Това ще отведе полицаите към нещо по-сериозно от обикновено пиянско сбиване.

 

Добави описание


Всеки четвъртък и петък „Помощ 112“ ще разказва за случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или спешната помощ.  На 18 октомври /петък/ шокиращите истории ще продължат с Калин и Ангел, които ще се борят да обезвредят крадец-наркоман, заплашващ живота на продавачка в денонощен магазин. Полицейският патрул на Тодор и Георги пък ще се отзове на сигнал, подаден от таксиметров шофьор, чиито подозрения са, че е използван като „муле”.


Гледайте епизодите тази седмица, за да разберете как полицейските екипи ще успеят да се справят с възникналите сигнали и какви ще бъдат наказанията на нарушителите.

Още за Помощ 112

17:00
09.08.2020
Помощ 112 - риалити поредица, еп.6

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg