Актуално В програмата

„Полицаите от края на града” по следите на трафиканти на изкуство

Добави коментар

Калата иска да бъде баща, а Къци се оказва със скрит арт талант в новия епизод на сериала

Комисар Костов, в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема временно управлението на РПУ Запад, заедно с инспектор Силвия Желязкова (Алекс Раева), а работата на спец екипа вече се следи под лупа. След пореден служебен гаф Пацо и хората му отново са обвинени в некадърност и има заплаха да бъдат преместени на по-спокойно място – в Рударци. Те виждат проблем, от който се нуждаят точно в този момент, за да натрият носа на Костов. Дали този път интуицията им на “топ ченгета” ще им помогне да се измъкнат от забърканата каша или ще ги подведе – предстои да видим в новия епизод на сериала в петък от 21.00 ч. по NOVA.

 

Ненадейно инспектор Пламенов и неговите колеги стават свидетели на убийство, свързано с картина. Имат ултиматум - 72 часа да заловят убиеца. Решени са на всичко, за да разкрият канала за трафик на изкуство, те с готовност се заемат с поредния неразрешим случай. Трябва само да разменят картината срещу огромна сума пари и да заловят купувачите на местопрестъплението. Но тъй като не разполагат с оригинала решават… да го нарисуват. Къци (Алексей Кожухаров) ще покаже неподозиран талант, но това ще е само началото на поредица нови недоразумения и абсурдни ситуации, в които ще се забъркат главните действащи лица в „Полицаите от края на града”.

 

Добави описание

 

Калата е поставен на кръстопът не само в професионален план, но и в личния си живот. Освен пристрастен към бившата си жена се оказва пристрастен и към антидепресанти, дори обмисля да напусне полицията. В опит да помогнат на приятеля си, Пацо и Крис решават да му подадат ръка и да заживеят… като едно семейство. Докъде обаче може да стигне това желание на Калата да има свое семейство, да бъде баща и какви рискове крие това негово влечение за околните – предстои да разберем съвсем скоро.

 

“Полицаите от края на града” продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции този петък в 21.00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полицаите от края на града

Брат близнак на Господинов (Рачков) се появява в „Полицаите от края на града“

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

„Полицаите от края на града“ превземат ефира тази неделя

„Полицаите от края на града” се изправят срещу сръбската мафия пред камерите на немска телевизия

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в „Полицаите от края на града”