В програмата

Поли Грънчарова става анестезиолог в спешното на "Св. Анастасия"

0/5

Поли Грънчарова става анестезиолог в спешното на "Св. Анастасия"

Кошмарни спомени и морални дилеми ще връхлетят лекарите от „Св. Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA. Случка с пациент ще провокира шамар от страна на доктор Огнянова. Насилието от миналото ще се върне в съзнанието й, а ситуацията ще ескалира в сблъсък с доктор Табаков. Ина Фотева ще трябва да реши дали да направи най-големия компромис в живота си заради бъдещето на „Св. Анастасия“, след като получи ненадейна покана от надзорника на банката.

 

Добави описание


Доктор Врабчев ще потърси доктор Стаменова, която ще премине през тежка абстиненция, в която най-важна ще се окаже именно подкрепата на анестезиолога. Професор Цонев ще направи специален жест за рождения ден на доктор Кръстева. Ситуацията ще провокира противоречиви емоции в отношенията й със сестра Жекова и Евгения.

 

Добави описание


В новите епизоди Поли Грънчарова за първи път ще прекрачи прага на спешното отделение като анестезиолог. Професионалното й амплоа ще я сближи още повече с доцент Захариев, а двамата бързо ще се окажат партньори в операционната. 

 

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.    
 

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg