Актуално В програмата

По-добрите вресии на Бритни Спиърс и Енрике Иглесиас в "Гласът на България"

Добави коментар

По-добрите вресии на Бритни Спиърс и Енрике Иглесиас в "Гласът на България" - петък 26 септември от 21.30 часа по bTV

„За 3 до 4 минути трябва да се опиташ да разкажеш една история и да хванеш публиката. Ти ни хвана! Ние сме твои!”.

Това са думите на ментора Орлин Горанов, които той отправя към една от участничките в третия епизод. 16-годишна кандидатка за титлата „глас на България” ще получи приток на адреналин преди голямата си поява на сцената и ще „зарази” околните с напрежението и леко истеричния си от вълнение смях.

По-добрите вресии на Бритни Спиърс и Енрике Иглесиас в  'Гласът на България'

С големите си гласови възможности тя ще спечели и четиримата треньори, а Десислава и Миро ще бъдат готови да се сбият за нея. Кой от тях ще я спечели в своя отбор и ще продължат ли кандидатите да избират най-много Десислава за свой ментор зрителите на bTV предстои да разберат този петък от 21.30 часа.

Вечерта на 26 септември 22-годишна девойка пречупва през своите възгледи легендарното изпълнение на Бритни Спиърс – „Oops! ... I did it again” и безкомпромисно печели мястото си в предаването като избира отбора на Миро. Сред най-запомнящите се изпълнения ще бъде и това на 27 –годишен участник, който се явява за втори път на кастинг за „Гласът на България”. В предишния сезон той няма успех, но желанието му да работи с „Ку-ку бенд” и да бъде на сцената на шоуто надделяват. Младежът, който според Миро има испанско излъчване и прилича на Енрике Иглесиас започва да се занимава с църковно пеене, а изпълнението му на „Амалипе” изправя Десислава на крака. За финал едно изключително затрогващо изпълнение ще провокира единствената дама сред треньорите да сподели малка част от личната си история.

Междувременно Алена направи астропортрети на четиримата ментори на „Гласът на България”. Оказа се, че комбинацията между трима представители на зодия Риби и един Лъв е доста опасна и борбите за привличане на най-добрите гласове в техните отбори ще бъдат безпощадни. Ето какви съвети отправя Алена към Наско, Деси, Миро и Орлин:

Наско - в момента е в своя трети житейски период, носител на същото изискване заложено в неговия Съдбовен път . Ето защо той трябва да бъде тактичен, умерен и да преценява добре думите си. Ако спази това изискване, ще бъде прецизен и при подготовката на своя отбор както и при оценките, които дава на всички, изявяващи се в "Гласът на България".
Орлин - в момента е в своя четвърти и най-продължителен житейски период, който му позволява да смени изцяло средата си, да общува с лекота, но е добре да внимава при проявата на симпатии и антипатии, ако иска да е обективен при оценяване на участниците в "Гласът на България".
Десислава - навлязла на рождения си ден през тази година в своя трети житейски период, който е носител на изискването да гради устремна професионална кариера. Тя трябва внимателно да анализира случващото се, а това ще ѝ помогне да оценява обективно и да има провилно поведение по време на участието си като треньор в "Гласът на България".
Миро - третият период от живота му, в който е в момента, изисква да се подчини на съдбата си и да не надскача възможностите си, за да бъде коректен при подготовката и оценяването на участниците в "Гласът на България".

Ще се вслушат ли в съветите на Алена треньорите при воденето на битката за откриването на „гласът на България” ще стане ясно в края на 2014г. А какво ще се случи в следващия епизод на „Гласът на България”, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"