Актуално В програмата

Пловдив се превръща в приказна столица в новия епизод на „Мис Пепеляшка“

Добави коментар

Пепеляшка от Пловдивско и принцеса, родена в Пловдив, ще разменят местата си този четвъртък в новия епизод на документалното риалити „Мис Пепеляшка“ – в 20.00 ч. по NOVA.

Пепеляшка от Пловдивско и принцеса, родена в Пловдив, ще разменят местата си този четвъртък в новия епизод на документалното риалити „Мис Пепеляшка“ – в 20.00 ч. по NOVA.

 

Добави описание


Момиче с приказното име Джулиана Гани е родено през 1991 година в Пловдив, избрания град за Европейска столица на културата за 2019. Само на 26 години тя е успяла да завърши Музикално училище, да се дипломира с отличие в специалността „Икономика на туризма“ и да започне магистратура „Управление на европейски проекти“. Във вените на атрактивната пловдивчанка с приказно име, не тече синя, а гореща кръв. Доказателство за това са титлите, които е успяла да завоюва - Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014, „Секси модел на годината 2016” и още куп други отличия. Многостранните интереси на Джулиана не спират до тук. Свири прекрасно на пиано и дори е изнасяла концерти. Освен това твърди, че е добра и в кухнята.

 

Добави описание


Само на 50 км. североизточно от Пловдив и 4 години по-рано се ражда една българска пепеляшка. Катерина Гогова е на 30 г., от село Чоба, община Брезово, област Пловдив. Сама отглежда двете си деца - момиче на 5 и момче на 11 години. Твърди, че се е развела поради несходство в характерите. Изкарва прехраната си сама, работейки на няколко места на село. В свободното си време… отново работи. Била е в София само веднъж и смята, че това е приказно място. Не смее да си помечтае за грим и прическа. В най-смелите ѝ фантазии има един ден, в който не трябва да работи, а просто си почива. Работи „на чубрицата“, в цех за билки. Завършила е 4-ти клас, но чете трудно. Работи здраво точно заради това, за да изучи децата си и да имат нормално бъдеще. Не вярва в приказки и чудеса.


Не пропускайте изключителната история на една съвременна Пепеляшка, която се труди по цял ден „на чубрицата“ и на една необикновена миска, достатъчно смели да приемат предизвикателството на NOVA, този четвъртък, точно в 20.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мис Пепеляшка

Пътешествие от “Мис Плеймейт” до добричкото село Малка Смолница в последния епизод на “Мис Пепеляшка”

„Мис Туризъм Европа 2015” се отдава на селски туризъм и труд в „Мис Пепеляшка”

„Мис Пепеляшка“ отвежда „Мис Милион“ в приказката на Северозапада - този петък,от 21.00 ч. по NOVA

Жени Калканджиева в новия сезон на „Мис Пепеляшка“

Блясъкът на славата отстъпва пред красивия ум в последния епизод на „Мис Пепеляшка”