В програмата

Пивоварят от MasterChef 5 Рори Милър приготвя мозък „по шопски“ в петък в „Преди обед“ по bTV

0/5

Пивоварят от MasterChef 5 Рори Милър приготвя мозък „по шопски“ в петък в „Преди обед“ по bTV

В петък в поредицата „Гладиатори в кухнята“ на „Преди обед“ атрактивният кулинар с американски корени от MasterChef 5 Рори Милър ще демонстрира пред зрителите на bTV рецепта за „мозък по шопски“, с която спечели адмирациите на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Пивоварят, роден в Сиатъл, ще сподели пред Венета Георгиева какви са традициите за консумация на субпродукти в САЩ и как е приел предизвикателството на журито да се сблъска с този продукт за първи път на гладиаторската арена и MasterChef.

 

Добави описание


Рори ще демонстрира почистването на мозъка преди обработка и кои „отпадъци“ от зеленчуковата гарнитура могат да се превърнат в прекрасен бульон за сваряването му. Бащата на две деца ще покаже как се прави редукция от соев сос и вино, пикантни пържени зеленчуци, сос от чушки, манго и чили и инфузия от зехтин и магданоз. Той ще панира свареният мозък в брашно, яйца и панко за хрупкавост, а като последен акцент ще добави към порцията и поширани яйца.

 

Добави описание


В петък Рори Милър ще сподели със зрителите на „Преди обед“ по bTV до колко MasterChef е променил живота му, кога е получил покана за работа в един от най-актуалните ресторанти за българска кухня и какво планира за кулинарното си бъдеще.

 

Още за MasterChef, Преди обед

02:30
02.06.2020
Преди обед
09:30
02.06.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев
02:30
03.06.2020
Преди обед

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg