Актуално В програмата

Пинк пристига в България за „Като две капки вода“

1 коментар

Световноизвестната певица Пинк ще кацне в понеделник на сцената на „Като две капки вода“ – точно в 20.00 часа по Нова.

Сложна трансформация предстои за Деян за образа на 50 Cent – в понеделник от 20.00 часа по Нова

Световноизвестната певица Пинк ще кацне в понеделник на сцената на „Като две капки вода“ – точно в 20.00 часа по Нова. Завладяна от магията на най-забавното шоу за преобразявания, българска изпълнителка ще влезе в нейната роля, за да изпита удоволствието и да пресъздаде енергията на певицата, известна с нестихващия си ентусиазъм на сцената. Дали родната ни певица няма да жертва косата си заради ексцентричните прически на Пинк, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова, когато стартира „Като две капки вода“.

Мая – скандалната Лейди Гага

Едно от най-големите предизвикателства за професионалните гримьори за утре ще бъде Деян Донков. Той трябва да влезе под кожата на рапъра 50 Cent, но чисто физически двамата нямат нищо общо. Гримьорите ще трябва да поработят над 5 часа, за да бъде трансформацията максимално реалистична. Друг сложен образ ще бъде Павел като Мик Джагър. Британският вокал на легендарните Ролинг Стоунс има специфично лице, много изсечени черти, голяма уста и запомнящи се движения на сцената. Как ще се справи екипа от гримьори и ще успее ли Павел да влезе под кожата на Джагър, ще разберем утре.

Стефания ще се превърне в страшния Алис Купър

Останалите образи също ще бъдат изключително трудни за понеделник, когато ден преди деня на шегата, най-забавното шоу ще изправи участниците пред следните предизвикателства. Неве ще бъде британската сензация Джон Нюман, Мая – скандалната Лейди Гага, Иво ще качи октавите за  Марая Кери, красавицата Стефания ще се превърне в страшния Алис Купър, Нети ще стане Паша Христова, а Къци - Слави Трифонов.

Неве ще бъде британската сензация Джон Нюман

Именно Къци е приготвил още една изненада за своите почитатели. Навръх деня на шегата – 1 април,. той представя своята книга с вицове, събрани от неговото творчество във Facebook. Интересен факт е, че на корицата е неговият опонент, но и вече добър приятел Фънки.

Добави описание

Като две капки вода – всеки понеделник, от 20.00 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“