В програмата

Певицата Йоана Захариева готова за „Фермата“

0/5

Певицата Йоана Захариева готова за „Фермата“

Готова съм с кандидатурата си за „Фермата“, заяви бившата поп икона Йоана Захариева – Йоко след като за една седмица размени живота си с отдадена на фермерската работа жена от дунавското село Дъбован в осми епизод на „Смени жената“, който се излъчи вчера по bTV.

 

Благодаря на продуцентите за този подарък. Много е хубаво да имаш възможността да влезеш в обувките на друг човек и да погледнеш света от друга гледна точка. Тази размяна наистина променя мирогледи“, коментира приключението си изпълнителката на “Hypersonic”.


Мъжки се справи Йоана с цялата фермерска работа, която ежедневно присъства в живота на Десислава – жената, с която певицата размени бита си за няколко дни. Бившата съпруга на композитора Ясен Козев се справи артистично с храненето на 200 овци и над 100 агнета, като изнесе мини концерт в обора. По трудния начин певицата разбра и какво означава „дъбованско гюбре“, след като получи лопата, с която да изрине насъбралата се от прасетата тор.

 

Добави описание

 

След добре свършената работа в обора, Йоко се справи и с друго предизвикателство – да мести бали с люцерна с помощта на трактор. След първите дни, изкарани на село, изнурителният труд накара самотната майка да проведе сериозен разговор с „новото“ си семейство и да ги убеди, че трябва да си наемат помощ във фермата, което ще позволи на младата майка Десислава да прекарва повече време с момчета си, едното от които е бебе. За да бъде сигурна, че това ще се случи, софиянката направи изненадваща визита в местната кръчма и нае помощник в стопанството на Радослав и Десислава.


В същото време Дъбован завладя София и заместничката на Йоана демонстрира как се сири мляко на балкона на „лозенска“ мансарда и как се яде домашна храна в столицата. Ударно Десислава се научи да преговаря с чуждестранни туристи, което я накара да възкликне: „Едно е да говориш на овца, друго е да говориш на американка!”

 

Добави описание


След края на размяната в „Смени жената“ и двете майки бяха научили ценни житейски уроци, които да приложат в собственото си семейство. Остана обаче въпросът дали в опустялото българско село самотата на хората е по-голяма от тази на забързаните жители на големите градове или е обратното.

Още за Смени жената

15:45
26.01.2019
Смени жената - с.2
15:45
27.01.2019
Смени жената - с.2
15:45
02.02.2019
Смени жената - с.2

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg