Актуално В програмата

Петко срещу Дани в оспорван двубой за оставане в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Първите звездни гости Белослава и проф. Овчаров допълнително нажежават обстановката в адската кухня

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България ще видим първата напрегната елиминационна вечер за професионалистите в шоуто. Двамата номинирани Петко и Даниел ще се изправят един срещу друг в тежък кулинарен дуел. Изходът от него ще определи капитаните на двата отбора – червен и син, по време на решаващата вечерна резервация, а в края на епизода шеф Виктор Ангелов ще посочи първият, който ще напусне състезанието завинаги.


Петко и Дани се откроиха като най-слабо представилите се професионалисти в мъжкия отбор и са сочени за основната причина мъжете да се провалят в състезанието до този момент. Тази вечер двамата ще влязат в напрегната кулинарна битка на тема нов прочит на традиционно българско ястие. За да видим готварските им умения обаче, ще трябва да покажат завидни знания какво се слага в киселото зеле и дали „мятва“ е нещо за ядене. И бъдете сигурни, че отговорите на Пецата ще ви накарат да се посмеете доста. Ще успеят ли те да сготвят традиционна българска гозба,  която да впечатли шеф Виктор Ангелов ще разберем довечера.


Последната вечерна резервация за седмицата ще постави отборите пред ново предизвикателство. Сред първите звездни гости на ресторанта ще видим Белослава и българския Индиана Джоунс – проф. Николай Овчаров. Присъствието на известната поп певица ще изправи допълнително на нокти професионалистите, тъй като самата тя е изключителен кулинар със собствен ресторант и добре знае какво значи перфектно ястие.


Дали нажежената до червено обстановка в кухнята ще създаде нови схватки между претендентите за голямата награда на шоуто ще узнаем съвсем скоро, но с интерес ще следим как ще се развива вече челния сблъсък между две враждуващи двойки: Чилева – Ралица и Лариса-Светла.
Дали червеният и синият отбор ще са доволни от своите капитани Дани и Пецата и дали те ще успеят изобщо да ръководят двете кухни, също предстои да разберем.


Ще успят ли най-накрая жените и мъжете от „адската кухня“ да работят като един и да завършат успешно вечерната си резервация или ще има прикриване на грешки и липсата на мъжки решения? Хани и Даниел обаче ще бъдат поставени в ситуация, от която само един ще остане победител.
Кой ще бъде третият номиниран професионален готвач и кой участник първи ще напусне Hell’s Kitchen България? Отговорите на тези въпроси ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.
Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.


Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen