В програмата

Петя Буюклиева – артистична и различна в новия сезон на „Като две капки вода“

0/5

Петя Буюклиева – артистична и различна в новия сезон на „Като две капки вода“

Певицата с неподражаем стил в музикалните изпълнения и сценичното присъствие ще се присъедини към звездната осморка в новия сезон на „Като две капки вода“. „Жена на всички времена“, „Радостта като сълза“, „Понеделник сутрин“, „Понякога“ и „Бъди звезда“ са само част от знаковите парчета на Петя Буюклиева, която оставя сериозна следа в историята на българската поп, рок и джаз музика с поредица албуми и награди в различни категории.

 

„Като две капки вода" освежава и зарежда емоционално и неповторимо ефира! Страхотно е, че в седмото издание на това „шоу на шоата“ получих покана и влизам в кухнята, за да забъркам коктейли от различни образи, които Бутона на късмета ми е подготвил. Обичам предизвикателствата и смело ще скоча в това море от емоции и незабравими превъплъщения и изживявания. Кога, ако не сега! Очаквайте ме артистична, креативна и различна!“, разказва изпълнителката, която ще зареди шоуто с вълнуващи преобразявания.

 

„Участниците, които обявихме до този момент, са не само изключително разпознаваеми, но и със силна индивидуалност. Очакваме, че всеки един от тях ще остави своя почерк с автентични и непоторими образи“, споделя екипът на уникалното шоу за преобразявания.


Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ на 25 февруари от 20:00ч. по NOVA.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg