Какво ще се случи...

Пети сезон на най-скъпия руски комедиен сериал „Кухня” по bTV Comedy от 22 декември

0/5

Пети сезон на най-скъпия руски комедиен сериал „Кухня” по bTV Comedy от 22 декември

Пети премиерен за България сезон на най-скъпия руски комедиен сериал „Кухня” започва по bTV Comedy на 22 декември

„Кухня”

Пети премиерен за България сезон на хитовия руски комедиен сериал „Кухня” ще се завърти по bTV Comedy от 22 декември. Многобройните почитатели на забавната поредица, която е най-скъпият руски ситком, ще се забавляват с новите епизоди всяка делнична вечер от 20:30 ч.

Сериалът „Кухня” нашумя през последната година и в България, и събра огромна зрителска аудитория.

„Кухня”

В петия сезон Виктор Баринов и неговият шантав екип са в нов ресторант, но за сметка на това самите герои са си все така същите. Дори и да не искат, им се налага да започнат работа с нови хора, а постоянните спорове за това как да изглежда френския ресторант не спират през цялото време. 

Виктория Сергеевна е готова да стане майка, но дали Макс е готов да стане баща?

„Кухня”

Какво ще се случи, зрителите ще разберат в края на годината по bTV Comedy с любимите си актьори Марк Богатирев, Дмитрий Нагиев, Марина Могилевская, Елена Подкаминска, Димитрий Назаров и др.

Още за Кухня

16:30
18.07.2019
Бон Апети - летни епизоди - Заедно с хубавото време идват и пролетно-летните предложения на Лора и Стоян. Кухнята на Бон Апети ще се изпълни с цветовете на сезонните зеленчуци и плодове - зелено, жълто, оранжево и червено.
16:40
18.07.2019
Кухнята - Най-търсените класически комфортни ястия
17:00
18.07.2019
Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия - Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия изправя двойки непрофесионални готвачи едни срещу други в надпревара за голямата награда от 100 000 долара.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg